Lagzi

Esküvőjéről vallott Hajdú Péter: 100 ember előtt vonulna az oltár elé

N.V.N.

Létrehozva: 2024.04.21.

A műsorvezető és szerelme, Láng Eszter már megálmodták az esküvő részleteit és időpontját. Hajdú Péter a párjával komoly előkészületekbe fogtak, de ahogy az életben gyakran, most is bármi közbeszólhat...

A Hajdú Péter által gyártott, Összezárva című online műsorban a műsorvezető ujján karikagyűrű tűnt fel, napokkal később pedig a szerelme, Eszti ujján is egy születésnapi poszthoz feltöltött fotón. Többen arra gondoltak, hogy titokban összeházasodtak.

Hajdú Péter
Hajdú Péter reméli, hogy szeptemberben sor kerül az esküvőre (Fotó: Bors archív)

Hajdú Péter: Az esküvő most már hamarosan várható

Hajdú Péter most tiszta vizet öntött a pohárba, szó sincs titkos menyegzőről, és arról is lerántotta a leplet, mikor jön el az a bizonyos nagy nap.

Nem házasodtunk össze, eljegyzési gyűrű van mindkettőnk ujján. 

Szeretnénk az életünket összekötni Eszterrel, az esküvő most már hamarosan várható. 

Nagy tervezésben vagyunk, mert szeretném megadni a módját. Maximum száz ember lesz majd ott, hogy velünk ünnepeljen – sorolta az elképzeléseiket.

Hajdú Péter
Első közös gyermekük, Dominik februárban volt kétéves (Fotó: Nagy Zoltán)

Komoly előkészültekbe fogtak

Egy esküvő előkészületei óriási szervezést igényelnek. Hajdú Péter pedig szeretné megadni a módját, bár ebben jelentősen akadályozza, hogy Eszterrel rengeteget dolgoznak.

Eddig nem volt időnk kellő mértékben a nagy napunkra koncentrálni. Egyrészt a tavalyi év folyamán beindult Eszter franchise-vállalkozása, és olyan jól működött, hogy Eszti mára már húsz üzlet tulajdonosa. Én pedig év elején kezdtem el dolgozni a Hell Boxing Kings nemzetközi bokszprojekten, aminek Roy Jones Jr., a világhírű bokszoló az arca. Hozzám tartozik tíz ország PR-kommunikációja, a streaming és a televízió is, szóval rengeteg a munka. Úgy gondolom, hogy nem sürget sem a török, sem a tatár. 

Szeretnénk emlékezetessé tenni az esküvőt, ez pedig komoly előkészületeket igényel. 

Én lennék a legboldogabb, ha idén szeptember környékén sor kerülne rá, de még bármi közbeszólhat – mondta a Star magazinnak adott interjúban Hajdú Péter.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek