Királyi család

Kitálalt a bennfentes: ez a kulcsa, hogy Harry herceg és Meghan visszatérjen a királyi családhoz

L.A.

Létrehozva: 2024.03.04.

Az informátor szerint van rá esély, hogy visszatérjenek.

A királyi család egykori komornyikja szerint Vilmos herceg kulcsfontosságú ahhoz, hogy Harry herceg és Meghan Markle véglegesen visszatérhessen az Egyesült Királyságba.

Prince Harry and Meghan Markle at Invictus Games-Day Three in Dusseldorf, Germany.
Meghan és Harry / Fotó: Northfoto

Vilmos herceg jelenleg nem beszél Harryvel és Meghannal. Harry azonban megerősítette, hogy 2024-ben számos látogatást tervez az Egyesült Királyságba.

Grant Harrold, a királyi család egykori komornyikja azt állítja, hogy a Vilmos herceggel való kibékülés döntő fontosságú lenne, hogy Meghan és Harry visszatérjen a királyi családhoz.

Nehéz megmondani mindent egybevetve - főleg a megrendült bizalmat tekintve -, hogy visszatérhetnek-e a régi életükhöz, a királyi családhoz. Én azt mondom, ha Harry vissza akar térni, az lehetséges. Annyi minden történt az elmúlt néhány évben, hogy ezeket meg kell oldani előbb, és fel kell készülni a végleges visszatérésükre. Nem hiszem, hogy lehetetlen lenne – amikor a királyi családnak dolgoztam, láttam, hogy Vilmos és Harry milyen közel állnak egymáshoz, nem hiszem, hogy ez egy olyan kapcsolat, amely túl messzire ment már ahhoz, hogy ne lehessen helyrehozni

- fogalmazott Grant.

Harry a múlt hónapban Londonba repült, hogy meglátogassa III. Károly királyt, miután bebizonyosodott, hogy az uralkodó rákkal küzd. Ekkor Harry és Vilmos nem találkoztak.

Egy forrás azt állítja, hogy Eugénia hercegnő támogatni fogja Harry herceget. Ők unokatestvérek, és köztudottan szoros kötelék fűzi egymáshoz. A forrás azt állította, hogy a hercegnő segíteni fog Harry hercegnek abban, hogy helyreállítsa kapcsolatát a családjával - írja a gbnews.com.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek