Bíróság

Szörnyű állapotban van a magyarok egyik kedvenc színésze: gyámság alá helyezték Alain Delont

N.T.

Létrehozva: 2024.01.30.

A színészlegenda gyerekei korábban már egymásnak ugrottak, most bíróság döntött Alain Delon sorsáról.

A legendás francia színész állapotáról az elmúlt időszakban többször is lehetett olvasni, főleg azért, mert a világsztár gyerekei egymásnak ugrottak apjuk állapota miatt, azzal vádolva egymást, hogy csal kihasználják Delont.

FRANCE - ALAIN DELON
Alain Delon gyámság alá került Fotó: Hans Lucas via AFP

Az ügy most újabb fordulatot vett, ugyanis a bíróság jogi képviselőt rendelt ki a 88 éves színész mellé. A legfrissebb hírek szerint a dél-párizsi régió egyik bíróságának gyámbírója bírósági védelem alá helyezte Alain Delont. A VG szerint a hétfőn megjelent híreket már többen is megerősítették, eszerint a bíróság jogi képviselőt rendelt ki a 88 éves színésznek, akinek az lesz a feladata, hogy segítse az orvosválasztást és az orvosi ellátást.

Mint ahogy arról már a Bors beszámolt, január 10-én A szamuráj és a Zorro sztárja, és annak legidősebb fia, Anthony ügyvédei azt kérték, hogy a filmlegendát egészségügyi okokból helyezzék védelem alá.

A BFM tévécsatorna január 29-ei beszámolója szerint a bíróság döntése alapján a művész számos tevékenységet végezhet, kivéve a legfontosabbakat, mint például az ingatlaneladás, amelynek irányítását harmadik félre bízzák.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek