Ázsia Expressz

Ördög Nórára vetett szemet a TV2 sztárja – Videó

Natasha

Létrehozva: 2023.09.25.

Pető Brúnó nem titkolja, már egészen fiatalon szemet szúrt neki Ördög Nóra szépsége. Bár kapcsolatuk csak plátói síkon létezik, a sármos zenész írt egy dalt azért a műsorvezetőről.

Úgy tűnik, Brúnó még mindig nem mondott le az álmáról, hogy Sofia Vergaráról és Ördög Nóriról is lehámozza a holmiját. Még úgy sem, hogy a műsorvezető egy óriási pofonnal jutalmazta ezért a zenészt, aminek a rajongók is szemtanúi lehettek Brúnó legutóbbi klipjében. Ám ez sem tántorítja el a tinilányok kedvencét!

Fotó: Szabolcs László
Pető Brúnó nem titkolja, nagyon tetszik neki Ördög Nóra

Akkor lennék a legboldogabb, hogyha ez a sztori nem egyoldalú lenne a Nórival!

  nevetett a népszerű zenész, aki egy kicsit részletesebben is kifejtette, milyen viszony fűzi a TV2 műsorvezetőjéhez. 

–  Szerencsére vagy nem szerencsére, ezt majd Nóri eldönti... Ő már egy rendes családanya, két gyerekkel és férjjel, úgyhogy ez inkább egy régről megmaradt dolog az én részemről. Már nem ég olyan tűz, mint akkor, de azért be lehetne gyújtani! Ez viszont nem az én feladatom lesz   mondta Brúnó, majd megjegyezte: itt csupán egy plátói "szerelemről" volt szó gyermekkorában, a közös munka pedig felelevenítette az emlékeket. Nem véletlenül született meg az a bizonyos dal sem, ami a csinos műsorvezető nevét viseli. 

Ez szerintünk egy felhívás keringőre, ám Brúnónak először az Ázsia Expresszben kell bizonyítania.

Sokat beszélek...

Október 7-én startol az Ázsia Expressz legújabb évada, ami rendhagyó módon Latin-Amerikába kalauzolja majd a nézőket. Többek között Brúnó is megmutatja, milyen fából faragták, segítségére pedig nem más, mint Kempf Zozo volt. Bár a műsor előtt nem is ismerték egymást, mégis nagyon jó csapatot alkottak. Legalábbis az elmondásuk szerint. 

– Jól működött szerintem a párosunk, de azt tegyük hozzá, hogy ebben a szériában mi voltunk azok, akik kb. a forgatáson ismerkedtek meg. Pont ezért nem volt elvárásunk egymással szemben, úgy indultunk minden napnak, hogy lesz, ami lesz, mi beleadunk mindent és jól érezzük magunkat! Ez így is volt, bár lehet, hogy Zozó az elején még nehezen viselte, hogy sokat beszélek...nevetett Brúnó.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek