Celeb

Dől a pénz és az energia a világsztárokhoz

Létrehozva: 2023.05.09.

Módosítva: 2023.05.10.

Napról napra nő azoknak a világsztároknak a sora, akik nevüket adják valamilyen formában az energiaitalhoz. Íme néhány ismert név azon hírességek közül, akik felismerték, hogy az energiaital nem véletlenül lett modernkori alternatívája a kávénak, hiszen az energiaital nem „csak” éberséget ad, hanem energiát is, sok vitamin kíséretében. Az pedig már csak hab a tortán, hogy a kávé egyhangú ízével szemben, az ízek sokaságából választhat az, aki felpattint egy valódi energiaitalt:

A „Terminátor” vagy az „Emlékmás” sztárja, Arnold Schwarzenegger már a 80-as évek végén szerepelt egy japán energiaital reklámfilmjében. A ma már talán sokunkat megmosolyogtató jelenetek láttán azonban ne feledjük, hogy azok akkor készültek, amikor az animáció még gyermekcipőben járt. Igen, az osztrák testépítő sportemberből lett filmsztár volt talán az első nagyágyú, aki energiaitalhoz adta a nevét.

Arnold a Flexben
Fotó: Facebook/Flex Gym


A Die Hard-filmek sztárja McClane hadnagy - Bruce Willis 2018-tól számtalan plakátról mosolyog ránk, kezében a leghíresebb magyar energiaitallal. A színész a hétköznapi életben is gyakran pattint fel egyet a kedvenc energiaitalából, amikor egy kis energiára és éberségre van szüksége. Kedvenc energiaital márkájához pedig a forgatási helyszíneken is annyira ragaszkodik, hogy ha kell, saját magángépét is visszafordítja, hogy az otthoni készletből hozasson utánpótlást. Talán kevesen tudják a hollywoodi humoros, de sebezhető akcióhősről, aki legalább három poént elsütött mielőtt mindenkit padlóra küldött, hogy Németországban született és zenésznek készült. Két lemezt is megjelentettet és nem mellesleg kiválóan játszik szájharmonikán. 


Naprendszerünk egyik legszimpatikusabb és mára legjobban kereső pankrátorból lett színésze, aki családszeretetéről és egészséges életmódjáról is ismert, egykor nagyon le volt égve. Miután 1995-ben véget ért amerikai futball karrierje minden vagyona egy 5 dolláros, egy 1 dolláros és némi apró volt. „The Rock” azaz Dwayne Johnson, az akkori helyzetében is biztos volt benne, hogy kellő szorgalommal, kitartással és erővel eléri álmait. Az áttörést, a Skorpiókirály film főszerepe hozta meg számára, amellyel 5.5 millió dollárt zsebelt be. Ez az összeg, a mai gázsijához (32 184 890 Ft naponta, 8 368 071 467 Ft évente) képest nem tűnik soknak, de mind eddig Guinness rekord, mert sem előtte, sem azóta nem kapott még színész ekkora fizetést első főszerepért. Ha valaki, akkor a szikla méretű sportember az, aki pontosan tudja, hogy az erőhöz energia, a kitartáshoz éberség, az egészséges életmódhoz pedig sok vitamin kell. Ezeket szem előtt tartva döntött úgy, hogy 2021-ben saját energiaitalt dob a piacra.

Dwayne Johnson, The Rock, A Szikla, AFP
Fotó: AFP


Logan Paul nem biztos, hogy az internet legszimpatikusabb egyénisége és talán a pankrációnak sem a legnagyobb a sportértéke, de az biztos, hogy a 2022-ben frissen debütált profi harcos, a szintén Youtube-ról ismert rapperrel, énekessel, ökölvívóval, KSI-vel, az energiaital ringben is olyat ment, amilyet a brit piac még nem nagyon látott. Saját márkás energiaitaluk premierjén a brit vásárlók olyan ritkán látható káoszt okoztak az üzletekben, amelyekről világszerte megemlékeztek.


Robbie Williams, a Tunstallban született 48 éves popikon, állítólag napi 20 doboz energiaitalt ivott meg. Így volt, vagy sem, ki tudja, az viszont szinte biztos, hogy az énekes is elkötelezte magát abban, hogy saját márkás energiaitallal rukkoljon elő és alkosson legalább olyan maradandót, mint a zenei műfajban. Erre pedig valljuk meg, minden esélye meg is van.


Curtis „50 Cent” Jackson amerikai rapper is bekapcsolódott az energiaitalok világába, amikor piacra dobta a saját energiaitalát. Az ital forgalmazásából származó bevételből az Egyesült Nemzetek élelmezési Világprogramja révén az afrikai gyermekek étkezését segíti. 

 

Nos ez csak egy pár név a rengeteg híresség es üzletember közül, akik arra jöttek rá, hogy pénzt tudnak csinálni akár abból is, amit maguk is naponta fogyasztanak. Mi pedig csak azt tesszük hozzá, hogy fogyasszuk mértékkel, a tudomány pedig azt mondja, hogy naponta 5 palackkal.


 

 

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17152751_auto_resized.jpg
origo.hu

Újabb leleplezés: A NATO már bevonult Ukrajnába – küszöbön a III. világháború

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27363_resized.jpg?avcount=1713897017
origo.hu

Az amerikaiak szerint így lesz vége a háborúnak

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17151614_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Ábel Anita: „Roberto azért szeret, amilyen ember vagyok”

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17152786_auto_resized.jpg
vg.hu

Varga Mihály bemutatta: majdnem egész Európa azt irigyli, milyen alacsony az adó Magyarországon a benzinen

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17152180_auto_resized.jpg
ripost.hu

Nagyot fog zuhanni az üzemanyag ára, ekkor várható

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17156167_auto_resized.jpg
vg.hu

Magasabb kamatozásra vált a Bónusz Magyar Állampapír

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27360_resized.jpg?avcount=1713897017
origo.hu

Hatalmas veszélybe kerültek Ördög Nóráék

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17149637_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Félreértette a pincér a nő rendelését, volt is meglepetés, amikor megérkezett az étel

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27354_resized.jpg?avcount=1713897017
origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27156_resized.jpg?avcount=1713897017
videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17154583_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Ezen igazodjunk ki: mutatjuk, hogy milyen időre számíts a következő napokban

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17156414_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Megváltoztak az érzéseik: fülig szerelmes a Házasság első látásra párja

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/mKygcP253w2Sm7Ew2R3Uex3vVRsjrocIKCYTlqRgxvI/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzdjMjc4YTVkYTg3MzRjMDc5M2E5MTljZTAxZTdkMDcz.jpg
KATASZTRÓFA

Életveszély az Ázsia Expressz forgatásán, azonnal riasztottak mindenkit

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/RrFoiRwdy8ml50lA6R_0vYdpNLwF4BhGZNX3yW4agoY/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzkzZjVlNDVlYWQzNDQxMjlhMzI2Yzg1N2NiZjI2MmEz.jpg
SZERELEM

Megváltoztak az érzéseik: fülig szerelmes a Házasság első látásra párja