Gyereknevelés

Rácz Gergő: Csodálatos érzés, hogy már hárman vagyunk

Unger Zsolt

Létrehozva: 2023.05.10.

A TV2 Párharc című műsorának versenyzői, Rácz Gergő és a felesége, Trixi hatalmas összhangban és szeretetben nevelik a kislányukat, Lorinát, és igyekeznek jó szülőként teljesíteni a mindennapokban.

Mindenkinek óriási öröm, amikor egy családba megérkezik a baba, ez Rácz Gergő családjában is így van. Ugyanakkor a pici fenekestül felforgatja az addigi megszokott életet. Az énekes azonban másként gondol a változásra.

– Nem lettem más az apaságtól. A helyzet lett más, és én ehhez alkalmazkodom. Inkább úgy mondanám, hogy a mindennapjaim változtak meg. Korábban kelek, kevesebbet alszom, de teljesen megszoktam, és aktívabb tudok lenni. Csodálatos érzés, hogy már hárman vagyunk, és annyira egyértelművé vált, hogy máshogy el sem tudom képzelni az életemet. Rengeteg lendületet és energiát ad az apaság. Vannak dolgok, amelyek biztosak, például minden reggel én viszem Lorcsit oviba, én keltem fel, emiatt van egy rendszer a mindennapokban, ami sok mindent megkönnyít – kezdte Rácz Gergő a hot! magazinnak.

Rácz Gergőnek a családja a legfontosabb - Fotó: Kunos Attila / hot! magazin

Rácz Gergő lányának jó a ritmusérzéke

Egy kis idő után minden szülőben felmerül a kérdés, hogy kire hasonlít a kicsi. Lát egy mosolyt, egy jól ismert mozdulatot, és azonnal tudja, kitől örökölte ezeket a gyerek.

Lorcsiban van egy nagy adag maximalizmus, ami tőlem jön. Nem akartuk soha efelé vinni, nem is volt látható korábban, de ugyanilyen vagyok én is: a legkisebb részletekbe is belemegyek. Ha rajzol valamit, és nem úgy sikerül, akkor újrakezdi, vagy addig csinálja, amíg jó nem lesz. 

Fontos neki az esztétika és a zene is. Jó a ritmusérzéke, zenéket, dallamokat és dalszövegeket is ír, amelyek megállnák a helyüket a piacon. Olyanok, amelyek lehetnek kész dalok is. Egyszer megkérdeztük tőle, hogy szeretné-e, ha valamelyik dalát megcsinálnánk, de azt mondta, hogy nem: ezeket majd ő szeretné rendbe tenni.

– Teljesen magamat látom benne ilyen szempontból, de örülnék, ha lazább lenne, mert neki így nehezebb lesz, ha minden részletet fontosnak tart az életében – mondta az énekes.

Ebben a korban még igen képlékeny, hogy a gyerek mivel szeretne foglalkozni a jövőben. Pusztán elképzelései lehetnek, amelyeket a szülők igyekeznek támogatni.

– Annak örülök és örülnék, ha olyat csinál, amit szeret. Ilyen szempontból nem akarok beleszólni, de nem is lehet. Saját magamról tudom, hogy megpróbáltak lebeszélni a zenéről, mert bizonytalan a zenészlét, de mindhiába. Emiatt van bennem féltés, nem tagadom, de a lányomat ugyanolyan határozottnak látom, mint annak idején magamat. Ezért bármit is tervez, támogatni szeretném. Szeret táncolni, balettozik is. A párom, Trixi is táncolt, ő is nagyon tehetséges, a lányunk ezt tőle örökölhette.

A Párharcban való részvétel csak megerősítette a kapcsolatukat - Fotó: TV2 / hot! magazin

„Szülőként sokkal rugalmasabbak lettünk”

A pár számára természetesen a kislányuk a legfontosabb. Ők úgy tartják magukról, hogy modern szülők, ennek ellenére nem a kislányuk a főnök otthon.

– Talán furcsán hangzik, de mi sok mindent megbeszélünk a kislányunkkal. Eszünkbe sem jutott eddig és nem is fog, hogy előre eltervezzük az életét, nincsenek koncepcióink. Engedjük élni, szárnyalni. Szeretnénk, hogy jól érezze magát az életben. Talán emiatt mondtam azt, hogy szülőként mindketten sokkal rugalmasabbak lettünk – mesélte az édesapa. 

Vízre szállnak

Rácz Gergő lemezbemutató koncertet tart 2023. május 26-án este 8 órától az A38 hajón, ahol régi és új slágerek egyaránt felcsendülnek, a közönség legnagyobb örömére.

 

A hot! magazinban további sztártörténeteket olvashat - hot! magazin


 

 

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17173556_auto_resized.jpg
origo.hu

Új, ismert nővel látták Marics Petit - fotó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27563_resized.jpg?avcount=1714398613
origo.hu

Sokkoló iskolai késelés Bőnyben: egy hatodikos lány szúrta meg osztálytársát

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17172320_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Ledöbbentek a sofőrök: fényes nappal vontattak el egy UFO-t az autópályán

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17170167_auto_resized.jpg
ripost.hu

„Megjelent az életemben” - Nem engedik el egymás kezét, ez a férfi áll Hunyadi Donatella mellett

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17173258_auto_resized.jpg
vg.hu

Munka Ausztriában: otthagyják a magyarok – ez áll a háttérben

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27564_resized.jpg?avcount=1714398613
origo.hu

Kiderült, mennyit kell fizetnie apjának a folyamatosan pucérkodó Britney Spearsnek

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17168723_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Az unokatestvérem nem hívott meg az esküvőjére - bosszúból 700 ezer forintot számláztam ki neki

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27483_resized.jpg?avcount=1714398613
videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27468_resized.jpg?avcount=1714398613
origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/pbdudqwwhPtC9jPd2aIswSd0AMClZwGYGpBwhi6zJSk/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2JiNWU4ZTAwNWI2NzQ5MzhhYjAwNGM3Mjg5OGJhY2Jh.webp
ÁZSIA EXPRESSZ

Krausz Gábor üzent a fanyalgóknak: Egy párként jöttünk haza Ázsiából

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/VSAwKfF5HlFnFCm7_MIr1bmQDeoKLx6cfcV5ZKDShsI/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzUzZTE5N2I0YWU0NTQ4ZTJhMmY3NTU2NzRiMGU1Mjcz.webp
Pletyka

Itt van Tóth Andi utódja: Ő lehet Marics Peti új barátnője