Kulisszatitkok

Baleset érte forgatás közben Lékai-Kiss Ramónát

Létrehozva: 2023.01.28.

Módosítva: 2023.01.28.

Hinné, hogy a forgatás során eltörte az ujját Lékai-Kiss Ramóna, de zokszó nélkül dolgozott tovább? Gondolná, hogy Kamarás Iván a saját személyiségét is „belerakta” az általa megformált karakterbe? A TV2 napi sorozata, a Hazatalálsz forgatásáról árultak el a szereplők kulisszatitkokat a Borsnak.

Meglepő titkokat osztott meg a Hazatalálsz forgatásáról Lékai-Kiss Ramóna, aki Trixit alakítja a sorozatban.

- Húsz nap volt, amikor a Nagy Ő-t és a Hazatalálsz-t egyszerre forgattuk. Az több szervezést igényelt, de a családom segítségével ezt tető alá tudtuk hozni. Sok munka van egy-egy produkció mögött, de nem egyszerre tornyosulnak a feladatok. A családom bármely tagjára tiszta szívemből rábízom a kisfiamat, persze akkor vagyok a legnyugodtabb, amikor Noé velem van – mondta a Borsnak Lékai-Kiss Ramóna, aki azt is elárulta, milyen elvek szerint nevelik gyermeküket.

Igyekszünk az apukájával minden olyan érzelmi biztonságot megadni neki, amitől boldog tud lenni. A legfontosabb, hogy az ösztöneinkre, és az érzéseinkre hallgatunk. Most ünnepeltük a születésnapját, négy éves.

Lékai-Kiss Ramóna a Hazatalálszról beszélt lapunknak.
Lékai-Kiss Ramóna a Hazatalálsz sajtóvetítésén Fotó: Bors

„Eltörtem az ujjam, de végigcsináltam a jelenetet”

Egy forgatási titkot is megosztott a Borssal Ramóna.

- Van egy erőteljes krimi szál a sorozatban, ami nekem egy színészi álmom volt. Trixiből egyik pillanatról a másikra afféle krimi főhősnő válik, ennek köszönhetően volt olyan jelenet, ahol magas sarkúban kellett menekülnöm a nádasban. Sajnos mindeközben megcsúsztam, Abban a jelenetben elestem és eltört a kisujjam. A rendező ettől függetlenül jónak ítélte a felvételt, ezért úgy döntött, benne hagyja a sorozatban. 

A műsorvezető-színésznő azonban gondolkodás nélkül forgatott tovább, törött ujjal. Persze, kellemesebb emlékek is maradtak a forgatásról.

– Csodálatos volt, hogy élő környezetben dolgoztunk, nem stúdióban – lelkendezett. 

A sorozat egyik ikonikus helyszínéhez a Raja bisztrójához tartozott egy fantasztikus vizes élővilág. A forgatás kezdetén csatlakozott hozzánk egy hattyú család hat kis fiókával. Amikor elkezdtünk forgatni, jött egy anya meg egy apa hattyú, hat ici-pici bébi hattyúval. Mire befejeztük a forgatást, felnőttek, mint a rút kiskacsák. akik velünk együtt forgatták le a jeleneteket hónapokon keresztül. A végére gyönyörű felnőtt hattyúkká váltak. Így még családiasabb lett a hangulat.

Az általa megformált Trixi egyébként lobbanékony, veszélyes, de gyönyörű. Szerelmes abba a fiúba, akinek egy másik lánnyal van kapcsolata...

„Szurkolunk, hogy minél később jöjjön haza”

- Minden januárban megéljük, hogy a férjem, Máté távol van tőlünk. Egyik évben Európa-bajnokság van, másik évben világbajnokság (férfi kézilabda-világbajnokság – a szerk.), most éppen az utóbbi. Büszkék vagyunk rá. Ilyenkor egy furcsa érzés kerít minket hatalmába. Nagyon hiányzik nekünk Apa, de azért szurkolunk, hogy minél később jöjjön haza, hiszen az azt jelenti, hogy sikerrel jut tovább a csapat az újabb és újabb akadályokon. Noéval ülünk a televízió előtt, szurkolunk apának. Amikor a férjemet megismertem, én már rég Veszprém drukker voltam. Onnantól kezdve Lékai Máté-drukker vagyok. 

Kamarás Iván a Hazatalálszban alakított szerepéről beszélt a Borsnak.
Kamarás Iván egy gengsztert alakít a sorozatban Fotó: Bors

Kamarás Iván, Jack: Ez egy titkokkal és meglepetésekkel teli karakter

Jack egy jópofa karakter, aminek a megformálásában eléggé szabad kezet kaptam. Belerakhattam a személyiségemet vagy azt, amit erről én gondoltam. Ez egy titkokkal és meglepetésekkel teli személyiség, nem minden az, aminek látszik. A saját világában él, leginkább a Leon, a profi karakteréhez tudnám hasonlítani 

– mondta a Borsnak Kamarás Iván. Jack egyébként Raja és Trixi barátja a sorozatban, egy gengszter.

Törőcsik Franciska a Hazatalálsz egyik főszereplője a Borsnak nyilatkozott.
Törőcsik Franciska, a Hazatalálsz női főszereplője. A sorozatban két fiú szerelmes belé Fotó: Bors

Törőcsik Franciska, Virág: Valós szerelem volt az elején

- Minden karakternek más az életútja. A karakterem, Virág családjában az édesanyja betegsége az, ami nagyon nehézzé teszi a hétköznapokat – mondta Törőcsik Franciska a Borsnak. 

Ez egy tragédia: fiatalon elveszíteni szellemileg egy szeretett anyát... itt kezdődik el Virág sodródása. Ő maga dönt úgy, hogy otthagyta az egyetemet, segíteni akar az édesanyjának. Az egyik főszereplő, Raja elhalmozza figyelmével, szerelmével a lányt, valós szerelem ez az elején. Ugyanakkor a fiú mindent erővel akar megoldani. Ott van Tamás is, aki, Rajával ellentétben, a becsület és a tisztesség útját választja. 

 

Hajmási Dávid a Hazatalálsz egyik főszereplője.
Hajmási Dávid, Mátyássy Kála, Réti Adrienn Fotó: Bors

Hajmási Dávid, Tamás: Nincs olyan, hogy alantas munka

- Tamás számára a legfontosabb, hogy a lányának jó életet biztosítson, persze keresi a boldogságot ő is, de az talán egy kicsit háttérbe szorul – mondta a Borsnak Hajmási Dávid, a sorozat egyik főszereplője. A színész a jó fiút alakítja.

Tamás tudja, hogy milyen szülők nélkül felnőni. Hat éves koráig a szülei nevelték, de szeretné, hogyha a lányának sokkal jobb élete lenne. A sorozat egyik legfontosabb üzenete talán a család összetartása, és az, ahogy az egyedülálló apa megpróbál helytállni. Nincs olyan, hogy alantas munka, hogyha el kell tartani egy gyereket, akkor be kell állni kukásnak. Az is az üzenete, hogy a szerelem mindent legyőz.

 

Törőcsik Franciska és Jaskó Bálint a Hazatalálsz sajtóvetítésén.
Törőcsik Franciska oldalán Jaskó Bálint, a „rossz fiú” Fotó: Szabolcs László / Bors

 Jaskó Bálint, Raja: „Nem tehetnek arról, hogy ilyen helyzetbe kerültek”

Szerintem fontos, hogy a sorozat által be tudjuk hozni a közbeszédbe azt, hogy vannak, akik szülők nélkül, állami gondoskodásban nőttek fel. Megmutatjuk azt, hogy sok olyan srác van, akik nem tehetnek arról, hogy milyen helyzetekbe kerültek

 – ezt Jaskó Bálint mondta lapunknak, aki a sorozatban Raja, a rossz fiú bőrébe bújt.

Hazatalálsz csapat
Fotó: Szabolcs László

Őket látjuk még a sorozatban

Csapó Virág Osvay Editet alakítja, aki Tamás múltbeli és jelenlegi támasza szeretne lenni a sorozatban. Esztergályos Cecília egy vicces hölgy szerepét kapta, aki egy fodrászszalont vezet. Jordán Tamás a Hazatalálsz Laci bácsija, Nagy-Kálózy Eszter alakítja Jankát, Virág édesanyját, Kárász Zénó pedig az édesapját. Ábel Anita, Cserdi Zsolt, Grisnik Petra, Kenéz Ágoston, Kocsis Pál, Mátyássy Kála, Pindroch Csaba, Réti Adrienn is helyet kaptak a produkcióban. Ők várják tehát esténként a nézőket a képernyők előtt. 


 


 


 


 

 

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17091077_auto_resized.png
origo.hu

Zelenszkij őrült bejelentést tett, minden megváltozik

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26455_resized.jpg?avcount=1711668012
origo.hu

Stana Alexandra elmondta, ki most az egyetlen férfi az életében

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17078857_auto_resized.jpg
life.hu

4 csillagjegy szülöttei, akik hidegek, mint a jégcsap

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17086128_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Rossi: Ritkán veszítem el a türelmem, de most kijöttem a sodromból

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17072266_auto_resized.jpg
ripost.hu

Áprilisi pénzeső! Erre a 3 csillagjegyre rámosolyog a szerencse

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17084218_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Kiderült a szörnyű titok, Szabó Tímea feltüzelt csapata könyörtelenül lesújtott

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17084889_auto_resized.jpg
travelo.hu

Áprilistól ismét közvetlenül repülhetünk Budapestről ebbe az egzotikus fővárosba

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17088638_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Dráma! Máris kiadja felesége útját a TV2 sármos sztárja?

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26355_resized.jpg?avcount=1711668012
vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/03/DiRPy-3nPJr4CQIBkYbPdtZrNwj6_B8PPulljWoyLFY/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2IyNDc5NTBmMjJkODQwZTE4NGUxNWFkY2ZkNDZmNjA3.jpg
Kapcsolat

Megyeri Csilla szakításáról pletykálnak. Újra...