Komment

Szorcsik Viki reagált az őt ért vádakra: „Ismeretlenül és a neten könnyű pocskondiázni”

Bors

2022. december 10. szombat 03:00

Nagy port kavart a kommentelők körében Szorcsik Viki és Mischinger Peti vitája a Farm VIP műsorában. Peti után Viki is elmondta a véleményét.

"Soha nem dolgozhattam volna színházban, és számtalan filmben, sorozatban valamint nem lenne ennyi jó barátom sem az elmúlt 25 évben, mióta médiázom, ha rossz ember lennék. Rólam mindenki szeretettel nyilatkozott eddig is" 

– ezt mondta Szorcsik Viki a Borsnak, miután óriási port kavart a Mischinger Péterrel való vitája. A színésznő már alig várja, hogy véget érjen a Farm VIP, mert úgy érzi, folyamatosan védekeznie kell olyan dolgokért, amik sosem voltak igazak.

Szorcsik Viki
Fotó: YouTube

A műsorban látott balhé miatt úgy érzi, hogy gyűlöletcunami szenvedő alanya lett. A kommentelőktől ugyanis kapott hideget-meleget.

Ember legyen a talpán, aki harminchárom napon keresztül 18 forgatott órában nem lesz soha ideges, és mindenre halál nyugodtan reagál. Nézzünk magunkba! Frusztráltak a kommentelők. Sokan alig várják, hogy kitöltsék a naponta felgyülemlett haragot, adott esetben egy számukra idegen emberen. Ennek estem most én is áldozatául. Akik engem pocskondiáznak, soha nem léptek még ki a komfortzónájukból. Nem kell mindent elhinni, amit látnak a képernyőn! Végülis húzó arca lettem a Farm VIP műsornak, lehet cincálni és szétszedni. Tartom a hátam mindenki helyett is. Az ilyen jellegű műsorokat az emberek szórakoztatására találtak ki. Szókimondó vagyok, de ez nem jelenti azt, hogy gonosz rossz ember lennék. Ez nagyon távol áll tőlem!

"Sajnos sokan fordítva ülnek a lovon, ha ezt gondolják, mert civil életemben sem vagyok ilyen. Ezt mindenki tudja, aki ismer. Ismeretlenül és a neten könnyű pocskondiázni. Nem keverek, őszinte ember vagyok, azonnal elmondom a véleményem, a magam nyers stílusában, ami sokszor nem lehetett túl szimpi, de fontos tudni, hogy Petivel nem haragszunk egymásra. A Farm óta is szerepeltünk együtt már más műsorban. A tévében három leforgatott napból, azaz 72 órából összesen két órát vágnak össze. Ennyire van idő, ezért mindig a legérdekesebb és legintrikálóbb jeleneteket teszik össze, különben senki nem kapcsolna, ha csak kávézgatnánk és dumcsikáznánk. Ha tudnák a nézők, mennyit nevettünk, poénkodtunk, öleltük egymást, meglepődnének. Ne felejtsük el azt, ha annyira utáltak volna odabenn, és csak rossz dolgokat tettem volna, csak bántottam volna mindenkit, és csak puffogtam volna, ahogy azt sokan hiszik, akkor már réges-régen, már a legelején kiszavaztak volna a csapattársaim"

- mondta Viki. 

A színésznő számára megdöbbentő, hogy, ahogy fogalmazott: mindenki lejárat mindenkit a sajtóban. Úgy gondolja, az emberek a saját malmukra hajtják a vizet, ilyenkor mutatkozik meg az ember valódi jelleme. 

Én soha nem bántottam senkit a sajtóban, hanem játszottam a saját eszközeimmel, ami lehet nem tetszik mindenkinek, de ez egy játék, ahol nagyon sok múlik azon, ki mit tesz bele a dologba! És meg fogom védeni magam, mert a hazugság a legfőbb bűnök közé tartozik. Engedtessen meg, hogy én is elmondhassam a véleményem az engem ért vádak után! Voltak, akik nálam sokkal bicskanyitogatóbban viselkedtek, csak azt nem nagyon látják a nézők, mert a háttérben, alattomosan, sutyorogva keverték a kártyát, uszítottak embereket egymásnak, mindezt a képernyőn mosolyogva és bájosan előadva. És sokszor ennek a lecsapódását láthatja a néző. Nekem tiszta a lelkiismeretem és ez a legfontosabb, de most nekem van éppen elég dolgom, és problémám. Édesanyukám - bár jobban van szerencsére - továbbra is az intenzíven tartják, és amíg ott van, nem tudok megnyugodni. Küzdünk érte!

Viki nagyon szomorú évet tudhat maga mögött, alig egy éve veszítette el öccsét. Ezekben a nehéz napokban számíthat barátaira, akik értetlenül állnak a kommentáradat előtt és olyannak szeretik, amilyen. A műsorból Tomival, Dalmával és Völgyi Zsuzsival is napi szinten beszél – tette hozzá. 

 

 

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15601347_auto_resized.jpg
origo.hu

Tragikus hirtelenséggel meghalt a világhírű színész 25 éves lánya

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/11576_resized.jpg?avcount=1674903007
metropol.hu

Felháborodtak a diákok is! Az Eötvös Gimnáziumban nyílt titok volt, hogy jó pénzért be lehet kerülni - A METROPOL FELHÍVÁSA A SZÜLŐKHÖZ ÉS A DIÁKOKHOZ

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15601632_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Eltűnt az X-Faktor egykori sztárja, már a holttestét keresik a rendőrök

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15602021_auto_resized.jpg
vg.hu

Sokkoló felvételek: ütik, rúgják a rendőrök az édesanyjáért könyörgő áldozatot, aki később belehalt sérüléseibe

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15601560_auto_resized.jpg
ripost.hu

Ettől az örökségétől válik meg Koós János lánya, elmondta miért

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15602455_auto_resized.jpg
hirtv.hu

Nagy Márton: hamar itt lehetnek majd a felminősítések is

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/11580_resized.jpg?avcount=1674903007
origo.hu

Putyin üzent: egyetlen utasítás kell a békéhez

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/11569_resized.jpg?avcount=1674903007
life.hu

Úton egy fenntarthatóbb jövő felé(x)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15601663_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Hatalmas fekete füst gomolyog Budapest felett: Leégett egy uszoda szombat hajnalban

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15600585_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Két kislányt hagyott maga után Zsolt: egy pillanat alatt odalett az élete

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/11556_resized.jpg?avcount=1674903007
life.hu

A sport és a menstruáció: így hatnak egymásra

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2023/01/VNzPZ6WMXzp0un6l3llyGPHvBmBHmRavUCFTsNHu5Rg/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2IwYTMxYTZiOTdmNTQ1N2JiMzc5NzYyMjIyNjM5MjA0.jpg
Emlék

Koós Rékának meg kell válnia apai örökségétől: „Sajnos most járt le az idő”