Aggodalom

Szakított a magyar sztárpár? Gyanakodnak a rajongók

Bors

Létrehozva: 2022.12.23.

Többeknek is feltűnt, hogy eltűntek a közös képek Gyenesei Leila és Monoki Lehel oldaláról.

Gyenesei Leila és Monoki Lehel két évvel ezelőtt talált egymásra, és bár szerelmüket a nyilvánosság kizárásával élték, nemrég a TV2 nagysikerű műsorában, a Párharcban szerepeltek. A pár a többi versenyzővel való feszültségek ellenére hatalmas élményként élte meg a játékot, azonban a rajongóknak feltűnt, hogy azóta eltűntek a közös fotóik az Instagramról.

Találgatnak a rajongók: szakított Monoki Lehel és Gyenesei Leila?  Fotó: TV2

Derült égből villámcsapásként érné a rajongókat, ha a két műsorvezető hirtelen külön folytatná, hiszen semmi sem utalt arra, hogy gond lenne. A képernyőn is jól játszott, hogy óriási az összhang közöttük, és csak ezt erősítették meg a legutóbbi interjúban is, melyben Leila kislányáról, Mimiről beszéltek.

Mint kiderült, Lehel a sajátjaként szereti a kislányt, nagyon jól kijönnek egymással.

– Szerencsére a lányom és Lehel nagyon jól kijönnek, sőt, imádják egymást. Az első pillanattól kezdve van közöttük egy olyan mély és őszinte kapcsolat, szeretet, amit nem lehet csak úgy megjátszani. Nekem elsődleges volt az, hogy ha valaki engem szeret, annak őt is imádnia kell. Mi ketten vagyunk, így kell minket elfogadni - mondta korábban Leila, akitől Lehel át is vette a szót.

Úgy szoktam fogalmazni, hogy nekem igazából Mimi a szerelmem, és neki van egy anyukája. Sajátomként szeretem, csodálatos a kapcsolatunk. Igazi cinkostársak vagyunk. Például, ha mindketten szeretnénk csokit enni, azt kell mondani, hogy anya, ott a pók a falon, és amíg ő odanéz, addig mi ketten kilopjuk a csokit.

Ezek után meglepő lenne, ha a pár a szakítás mellett döntene. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek