Változás

Komoly döntést hozott az egykori Nagy Ő

Létrehozva: 2022.11.19.

Az egykori Nagy Ő már a nyáron jelezte, hogy új életet fog kezdeni, és ennek érdekében fenekestül felfordít maga körül mindent. Molnár Anikó a jelek szerint most bele is vágott a nagy terv megvalósításába.

A Bors írta meg elsőként, hogy Molnár Anikó az emelkedő energiaárak miatt komoly döntésre szánta el magát: megpróbálja még hatékonyabbá tenni a családi megtakarításokat, ezért megválik a telke felétől. 

Molnár Anikó
Molnár Anikó eldöntötte, hogy eladja a telke felét Fotó: Facebook 

A Pomáz egyik felkapott részén fekvő ingatlanban ő és az édesanyja laknak kettesben (több kutyussal és macskával együtt), és bár a ház kettejüknek tökéletesen elég, a hozzá tartozó hatalmas, több bejárattal is rendelkező kert kihasználatlanul áll. 

Új gazdája lesz Molnár Anikó kertjének

Az egykori Nagy Ő hirdetésére a hírek szerint már több érdeklődő is jelentkezett, ha minden jól megy, akkor heteken belül gazdát is cserélhet a telek. A híresség azonban itt még nem állt meg, eladásra kínálja a régi gépkocsiját is. A 18 éves autó hét évig volt Anikó tulajdonában, és szinte összenőttek, így fájó szívvel válik meg tőle. 

– 7 évig volt imádott társam a mindennapjaimban, de eljött az idő, hogy elbúcsúzzak tőle és egy új "gazdihoz" kerüljön. Boldog lennék, ha mihamarabb megtalálnám azt az embert, aki ugyanúgy szeretné, mint én és aki ugyanúgy élvezné a tető nélküli autókázás örömét, mint ahogy én élveztem – írta Anikó az Instagramon a hirdetéséhez. 


 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek