Kínos

Megalázták a 4-6-os villamoson a ValóVilág győztesét

Létrehozva: 2022.11.13.

Kínos helyzetbe került a villamoson VV Laci.

Kétszer kirabolták a nyereményházát, összetörte a nyereményautóját és mélypontra került a ValóVilág korábbi győztese, Vitkó László. A korábbi valóságshow-szereplő a Palikék Világa by Manna Hová tűnt című műsorában mesélt arról, hogy mi történt vele, amikor eladta a nyereményházat és vett egy lakást Ózdon

Mondhatnám azt is, hogy depresszió, mert mostanában ezt szokták használni. Nem volt azért olyan rossz a helyzet, de el kellett dönteni, hogyan tovább

– emlékezett vissza VV Laci, aki ezután szétküldött pár e-mailt a világ minden pontjára, ahol korábban megfordult. Így indult útnak dolgozni Angliába.

Az a baj, mindenki elrak egy olyan helyre, hogy ez már biztosan nem akar dolgozni. Ez már celeb. Olyan skatujából kell kiszállni… A 4-6-osra például nem tudsz felszállni! Egyszer rossz volt a nyereményautó, mentem a 4-6-ossal „Nézd már, még autója sincs...” Tehát az emberek nem akarnak ott látni, ezért kellett elmenni.

18 év után, amikor visszajött Angliából, egy Michelin-csillagos étteremben kapott munkát, de ott is úgy néztek rá, hogy mit keres ő ott.

Nem akarják, hogy te hozd ki nekik a pohár bort

– mesélt tapasztalatairól VV Laci, aki most üzletvezetőként dolgozik egy budai étteremben.


 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek