Erőszak

Berki Krisztián hasba rúgta Mazsit

Létrehozva: 2022.09.06.

A szomszédok szerint pár nappal Krisztián halála előtt rendőri intézkedésre volt szükség a házaspár egyik eldurvult vitája miatt. A Bors megtudta, hogy csak a jéghegy csúcsa volt. Az izomceleb tavaly ősz óta bántalmazta szóban és fizikailag is a gyermeke édesanyját.

Berki Krisztián alig egy hónapja élt abban a lakásban, ahol végül a saját kislánya fedezte fel az élettelen testét. Ez alatt a rövid idő alatt is durva dolgok történtek ott, erre bizonyíték a hétfőn nyilvánosságra került történet, miszerint Krisztián és Mazsi úgy összevesztek, hogy a feleség rendőrt hívott, mindezt két nappal a celeb halála előtt. A szomszédok ezzel kapcsolatban azt nyilatkozták, hogy Krisztián nyugodt ember volt és mindenkivel kedves, csak akkor hallatszott kiabálás, amikor megérkezett Mazsi… Azt sugallva, hogy a celebből a felesége hozta ki az állatot. 

Nos, ez az éremnek csak az egyik oldala. Berki Krisztián és Mazsi hosszabb ideig éltek a Római-parti társasházukban, az ottani szomszédoknak volt ideje megismerni a házaspárt és belelátni a féltve őrzött privát életükbe. Az ő elmesélésük szerint teljes félreértés azt feltételezni, hogy Berki Krisztián egy angyal volt, akiből a „hisztis” feleség provokálta ki az erőszakot. 

Berki Krisztián, Mazsi és Emma
A kapcsolatuk elején még minden rendben volt Fotó: Facebook

A szomszédok verekedés hangjait hallották 

– Hónapokon át éltünk egy házban, ezalatt az idő alatt rengeteg mindent láttunk és sajnos hallottunk

 – mondta a Bors megkeresésre egy névtelenséget kérő, harmadik kerületi szomszéd. – Az elején, amikor idejöttek, Mazsinak még nagy hasa volt, boldogan várta a baba megszületését. A költözésük jó hangulatban telt, de nagyon hamar elkezdődtek a gondok… Ősszel egyre többször hallottunk veszekedést, – bár nem szerettük volna hallani – és Mazsit kétségbeesettnek láttuk. Később aztán megesett, hogy kirohant a folyosóra és ott kiabált, hogy fél, hogy megöli Krisztián. Dulakodás hangjai hallatszottak, röpködtek a pofonok, még a falakon keresztül is lehetett hallani a csattanást... Borzasztó volt. De nem mertünk tenni semmit, Mazsi nem kért tőlünk segítséget és addig nem akartunk beleavatkozni más életébe.

Berki Mazsi
A fiatal édesanya rengeteget szenvedett Fotó: Instagram

Forrt benne az indulat

A szomszéd visszaemlékezése szerint a tavalyi karácsony hozta meg a fordulópontot a páros kapcsolatában, akkor szabadult el a pokol. 

– Tavaly karácsony volt, amikor megint hangos veszekedést lehetett hallani. Ekkor már megszületett a közös kislányuk, még alig lehetett egy hónapos, és Krisztián megint agresszíven érkezett haza. Egyszerűen látszott rajta, hogy a sok – vélhetően az edzéshez használt szer miatt eltorzul az arca, olyan tekintete volt, mintha azt gondolná, hogy bárkinek nekimegy... Forrt benne a hormonok gerjesztette indulat, és Mazsi szerencsétlenségére alig ötven kilósan ő volt a villámhárító. A veszekedés verekedésbe, inkább verésbe torkollott, Krisztián dühében hasba rúgta Mazsit úgy, hogy a kezében volt az újszülött is. Abból nagy cirkusz lett, akkor is a folyosóra menekült Mazsi, de akkor sem hívott rendőrt… Kint a teraszon vigasztalhatatlanul csak sírt és sírt. 

Berki Mazsi
Berki Mazsi percekkel azután, hogy megtudta, Krisztián meghalt Fotó: Polyák Attila / Origo


Mazsi szülei sem tudtak a pofonokról 

A szomszéd szavait megerősítik a fiatal édesanya rokonai is, akik véletlenül szereztek tudomást a bántalmazásokról. 

– Nem merte elmondani nekünk, hogy mi folyik a zárt ajtók mögött, de egy barátnőjének bevallotta ezt a hasba rúgást, így tudtuk meg, hogy Krisztián bántja őt. A szülei sem tudtak semmiről, viszont egy alkalommal egy verésnek Krisztián édesanyja is szemtanúja volt – mondta a Borsnak a fiatal édesanya egyik rokona. – Akkor raktuk össze a képet, hogy nem a szoptatástól néz ki megviseltnek, hanem a testi és lelki terrortól, amiben része volt. Krisztián egyébként múlt ősszel kezdett el teljesen kifordulni magából. A karácsonyi verekedése csak egy lépcsőfok volt, idén januártól már rengeteget ivott, csak azon volt, hogy kiüsse magát, egy megveszekedett vasat sem fizetett, – ezért hallották az új szomszédok, hogy állandóan a pénz miatt veszekednek – mindent Mazsi állt. A rezsit, a kocsi törlesztőket, az élelmiszert. Ennek a tarthatatlan helyzetnek lett a vége Krisztián halála. Hiába volt mellette Mazsi még akkor is, amikor a legmélyebben volt, Krisztián önbizalomhiánya, szeretetéhsége és a szteroidok okozta pörgésben gyakorlatilag elpusztította saját magát.

Megkerestük az ügyben Berki Mazsit is, hiszen kíváncsiak voltunk, hogy tényleg megtörténtek-e ezek a rettenetes dolgok vele. Az édesanya, aki nem tagadta a történetek igazságát, diplomatikusan így válaszolt: 

– A családi történetek családi történetek maradnak, nem szeretnék romokat átadni a lányomnak. Ez már nem tartozik a nagy nyilvánosságra – zárta rövidre a Bors megkeresésére.

Berki édesanyja Júlia
Krisztián édesanyja, Júlia a fia temetésén Fotó: Markovics Gábor

Berki édesanyja, Júlia: Krisztián hajlamos volt az erőszakra 

A celeb édesanyja szerint a fia már kisiskolás korában is mindent megtett annak érdekében, hogy az ő akarata teljesüljön. 

– A fiamat a felesége állandóan piszkálta. Krisztiánt nem lehetett már kiskorában sem sarokba szorítani. Ha úgy érezte, hogy ezt teszik vele, akkor bizony kitört. Ilyen volt a személyisége. Ha nem piszkálták, a világ legnyugodtabb embere volt.

 

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17146975_auto_resized.jpg
origo.hu

Figyelmeztetést adott ki a SPAR, visszahívtak egy kedvelt élelmiszert

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27264_resized.jpg?avcount=1713654019
origo.hu

Kétmilliós női biciklivel bohóckodik Magyar Péter - fotó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17147642_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Ilyen helyzetben pofont kapni..." - Kökény Dani menedzsere az internetről értesült, hogy az énekes dobta őt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17146285_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Kiderült Donáth Anna szörnyű titka, így tört a saját hazájára

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17144868_auto_resized.jpg
ripost.hu

Meglepő döntést hozott Kis Grófo testvére a szolnoki luxusházzal kapcsolatban

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17146146_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Kevesellte a magyar pénzt, most román állampolgárságot kapott a magyar sportoló

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27262_resized.jpg?avcount=1713654019
origo.hu

Meg akart menteni egy liftbe szorult nőt, majd szörnyű dolog történt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17135005_auto_resized.jpg
travelo.hu

Nem túl jó hír az Ausztriába igyekvőknek

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27216_resized.jpg?avcount=1713654019
origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27156_resized.jpg?avcount=1713654019
videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17142140_auto_resized.jpg
borsonline.hu

3 csillagjegy, akiket az áprilisi rózsaszín hold alapjaiban változtat meg

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17143251_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Micsoda fotó! Menyasszony lett Liptai Claudia kislányából, Pankából

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/OkUOr10Z6uyqLLfKGDZlKN021eZBQVGdgSF7eoz1Tc4/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2RkMGY1ODYwMmI4YzRlNjk4MGMzNzZmYjE0YTJlZDk4.jpg
Karrier

„Ilyen helyzetben pofont kapni..." - Kökény Dani menedzsere az internetről értesült, hogy az énekes dobta őt

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/rMzjipdtXOMfmSNX33HdfJ-G_WqVD2OJ9h-ez8xqidM/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzUwMGE3ZjY4NzIwMDQxY2U4ODM3OTZmYTkwOTU4YjRj.jpg
Dráma

Videó bizonyítja: Válni készül a Házasság első látásra párja?