Jóslat

Megszólalt a boszorkány:„Egyértelműen látszik, hogy Berki Krisztián élni akart”

2022. május 17. kedd 05:00

Év elején különös jóslatot mondott a Metropolnak Iszet Boszorkány Főpapnő és Mágus. Azóta sajnálatos módon bekövetkezett a tragédia, Berki Krisztián május 6-án elhunyt.

Forrás: LifeTV

Több mint egy hete tartja sokkban az országot Berki Krisztián haláhíre. Az egykor sikeres médiaszemélyiség 41 évesen hunyt el.

Megdöbbentő jóslat

Ami még megdöbbentőbb, hogy januárban, a Metropolnak nyilatkozó Iszet Boszorkány Főpapnő és Mágus hátborzongatóan pontos jóslatot mondott a Berki Krisztián és Berki Mazsi házasságát érintő kérdésükre. 

 Sajnos halálesetre is kell majd számítani, és a lapokból az bizonyosan kiolvasható, hogy az egyik magyar sztár idő előtt fog távozni az élők sorából. Április tájékán az említett híresség házasságában komoly szakadás következhet be, amit csak őszinte szerelemmel és szeretettel hidalhatnak át – mondta el akkor a Metropolnak Iszet Boszorkány Főpapnő és Mágus. 

A Metropol akkor nem írta le a híresség nevét, személyiségi jogokra hivatkozva, de Iszet kimondta Berki Krisztián nevét.

Hátborzongató módon Iszet megérzése ezúttal sem csalt: Berki Krisztián május 6-án, 41 évesen, tragikus hirtelenséggel elhunyt. Halálának körülményeit még vizsgálják, annyi azonban bizonyos, hogy holttestére péntek reggel, a nyolc és féléves kislánya, Natasa talált rá, a IX. kerületi lakásban pedig nagy mennyiségű kábítószert talált a rendőrség.

Nem volt törvényszerű a halál

A Metropol most ismét felkereste a főpapnőt, aki elmondta, hogy az ilyen jóslatok esetében sokszor van lehetőség arra, hogy az alany megfordítsa a sorsát.

– Egy ilyen jóslat esetében nem törvényszerű, hogy a halál bekövetkezik. Az illető változtathat az életén, és elkerülheti azt, hogy idő előtt távozzon az élők sorából. Minden ember életében vannak úgynevezett kilépési pontok, vagy más néven halálpontok. Én is ismerek több olyan embert, akiknek előre megjósoltam a kilépési pontját, ezzel pedig tudtam nekik segíteni abban, hogy a tragédia még ne következzen be – mondta el a Metropolnak Iszet. Nem idézi meg a halottat

A főpapnő az intuícióinak köszönhetően érzékeli Berki Krisztián lelkét, de esze ágában sincs megszólítania őt, mert a halál bekövetkezte utáni 42 és 49 nap között nem javasolt bolygatni az elhunyt lelkeket, mert akkor tudnak természetes úton átkelni a fénybe. Egyébként a köztes létben rekednek a lelkek, ami a lélek fejlődésének és az élők számára sem jó, mert ez negatívan hathat az élők számára. Annyit viszont elárult, hogy a híresség nem akart meghalni.

– Egyértelműen látszik, hogy Krisztián élni akart. Akármi is történt, esze ágában sem volt öngyilkosságot elkövetni – fogalmazott.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Az áramlopásért börtönre ítélt Lagzi Lajcsi pénzt akar

mandiner.hu

Nógrádi György elmondja, mekkora az esélye annak, hogy Putyin atomfegyvert vet be

borsonline.hu

Lecsapott a brutális vihar: Villámárvíz alakult ki Pécsen – videó

vg.hu

Sok vagy kevés a vizes vb 31 milliárd forintja?

ripost.hu

Tedd tepsibe a sárgabarackot, eszméletlen, ami történni fog

vg.hu

Egyre biztosabb a válság, de legalább előre felkészülhetünk a nehéz időkre

origo.hu

Megdöbbentő fordulat: egy harmadik ország is belépett a háborúba

mindmegette.hu

Gyász: meghalt a tihanyi Malackrumpli bisztró tulajdonosa

life.hu

Így egyél okosan a menstruáció előtti panaszok enyhítése érdekében

borsonline.hu

Nyilvánosan mutogatja meztelen testét a szőke szexistennő, lefotózták – 18+ fotó

borsonline.hu

Szünetel a vonatközlekedés, borzalmas tragédia történt Üllőnél

borsonline.hu

Tragédiába fulladt a fesztivál, halálba ugrott egy férfi

További cikkek

Párkapcsolat

„Érdekes dolgok történnek” – nem akármi derült ki L.L. Juniorról és feleségéről

Bántás

Berki Mazsi: Kérem, ne bántsanak már tovább minket!