Videó

Rácz Jenő nem finomkodott: szerinte képmutatás, amit sok gyerekes közszereplő csinál

Létrehozva: 2022.04.11.

A sztárséfnek határozott véleménye van a gyerekek megmutatásának kérdéséről.

Forrás: YouTube

A közszereplők, miután szülők lesznek, kis hazánkban és a nagyvilágban is két táborra szakadnak: vannak, akik örömmel mutogatják gyermeküket a rajongóiknak, míg mások igyekeznek ismert énjüket és a magánéletüket különválasztani, gyermeküket pedig a lehetőség szerint megvédik a külvilágtól, így fotókat is csak a szűk családnak mutogatnak róla.

Míg mostanában egyre több családban ez utóbbi terjed el, addig az első gyermeküket váró Gyuricza Dóri és Rácz Jenő másképp gondolkodnak a témáról. Minderről a séf az Összezárva Hajdú Péterrel forgatása során mesélt.

 

Mint magyarázta: minden civil ismerőse is elárasztja a közösségi médiát gyerekfotókkal, ő közszereplőként miért ne tehetne ki egy fotót a gyerekéről? 

– Azt elítélem, hogy reklámokban szerepeljen a gyerekem, de hogy ne tehessem ki a saját oldalamra? Az is egy képmutatás, ha nekem le kell takarnom a gyerek fejét az utcán, mert így is látni fogja valaki! 

Azaz a kis Kamilla érkezése után fotókat is láthatunk majd róla, nem kell beérniük a pár követőinek a gyerkőc tarkójával vagy feje búbjával.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek