GÓLYA

Jöhet a második baba a gyönyörű magyar énekesnőnél

2022. április 9. szombat 08:30

A Megasztár 2012 felfedezettje imádja kisfiát, a majdnem négy éves Benedeket, azonban ma már nyitott egy testvér gondolatára is.

Mióta megtalálta párját Nagy Adri, fenekestől felfordult az élete: elsőként rátalált a szerelem András oldalán, megtörtént a titkos esküvő, majd négy éve megérkezett első gyermekük is, Benedek. Az addig a szinglik nagyvárosi életét élő tehetség arról mesélt a Borsnak, hogy a három fős családjuk már újra nyitott egy kisbabára.

2016-ban a szinglik életét habzsolva, rengeteget „lógtam” a barátnőimmel. Mióta Beni is velünk van, és házas ember vagyok, ez kicsit már megváltozott, mert persze nagyon sok a közös gyerekes program is, de mindig próbálunk azért kettesben is kikapcsolódni – kezdte a Borsnak Adri.

Már Adri kisfia is testvért kér magának Forrás: Facebook

A mély orgánumú énekesnő hozzátette, hogy sok szervezést és logisztikai hangolást igényel a páros programok megszervezése, de fontosnak tartják a szülők, hogy együtt is töltsenek időt. Adri teljes értékű szülőnek tartja férjét, így lelkiismeret-furdalás nélkül, nélküle is meg tud jelenni akár egy-egy rendezvényen.

A férjem nagyon jó apa, hálás lehetek érte. Közös nevezőre jutottunk hamar abban a kérdésben is, hogy mikor jöjjön a tesó. Nem tagadom, voltak nehezebb időszakok, mert Beni nagyon eleven gyerek, de mostanában kenyérre lehet kenni. A legsúlyosabb dackorszakok is abba maradtak, már jöhet a kis testvér – újságolta Adri, aki azt is hozzátette, hogy a fiúcska már ráadásul kéri is a tesót magának. A tehetséges előadó megosztotta velünk azt a hírt is, hogy úgy látja kisfia nagyon fogékony a zenére.

Adri nem szívesen mutogatja Benedeket a közösségi oldalakon Forrás: Facebook

Benedek nagyon muzikális. Könny szökött a szemembe, amikor először hallottam, hogy milyen tisztán énekel vissza valamit hallás alapján, valamint jó a ritmusérzéke, és szeret táncolni is – mesélte büszkén a fiatal anyuka, aki nem bánná azt sem, ha nyomdokaiba lépne fia, habár neki mindig a szülei mindig azt mondogatták: kell egy rendes szakma! Természetesen Adri úgy látja, hogy mindenképp támogatná gyermekét abban, amit ő elhivatottan szeretne, habár két szabályt azért felállított maguknak.

– Azt gondolom, fontos, hogy valamilyen hangszeren tanuljon, lehet az dob, gitár vagy zongora is, mert míg a zene a szellemet, az elmét szabadítja fel az embernek, úgy a sport önfegyelemre nevel – mondta a csodás hangú énekesnő, aki maga is sűrűn énekel altatódalt Beninek esténként.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Meztelenül mutogatják magukat a magyar DJ-lányok - nézze meg a képeket!

mindmegette.hu

Ez a különbség az olasz és a klasszikus fagyi között

mandiner.hu

„Nagy-Románia” létrehozását vizionálja Oroszország korábbi elnöke

metropol.hu

Durva vihar csap le Budapestre is, de van egy sokkal rosszabb hírünk is

travelo.hu

HORVÁTORSZÁG TELE VAN TERMÉSZETTEL…(x)

borsonline.hu

Szabó Zsófi is ledobta a textilt, nagyon dögös friss fotóján

borsonline.hu

Soha nem látott felvételek a hétfőn leomlott homlokzatú ház elől

borsonline.hu

Tízmilliók egy vereségért, Fucsovics óriásit kaszált egy kudarccal

További cikkek

Kaland

Kiderült, Shane Tusup valóvilágos szőkeséget csókolt az éjszakában

Gyász

Egyre rosszabbul van Berki Krisztián édesanyja: Csodálkozom, hogy még életben vagyok!