Hangos

Elszabadult buli miatt támadják Rubint Rékát, nem hagyta magát

Létrehozva: 2022.02.23.

A 200 fős csapat hatalmas partit csapott, aminek nem örült az a pár vendég, akik a táboron kívül, pihenni érkeztek a füredi luxushotelbe. Ezen vendégek szerint elfajult a buli, a fitneszkirálynő viszont azt mondja, semmi ilyen nem történt.

Parókás és műbajuszos férfiak, Retro ruhás és tornadresszes hölgyek és hamisítatlan diszkó-érzés töltötte meg az elmúlt hétvégén Balatonfüred egyik felkapott luxusszállodáját. Rubint Réka Retro farsangi Alakreform táborába 200 fizetővendég érkezett, ők voltak azok, akik a délelőttöt egy kiadós tornával töltötték, az estét pedig egy felejthetetlen bulival zárták. A partit tényleg nehéz lesz kiverni a fejekből, hiszen a bulizók életük egyik legklasszabb eseményét élték meg, a pihenni vágyó vendégek viszont joggal zúgolódhatnak azon, hogy az előszezonban is 40 ezer forint/éjszakába kerülő kikapcsolódásuk minden volt, csak nem pihenés.

 

 Hajnalban a hotel halljában mulattak a vendégek Fotó: Facebook 

A csilláron is emberek lógtak

 

Az Alakreformosok hajnali öt óráig táncoltak, énekeltek, beszélgettek, volt egy kisebb csoport, akik a szálloda halljában egy hordozható hangfalat hallgatva mulatoztak, de az is előfordult, hogy egy két vendég felmászott pár percre a térelválasztó  fali elemre, hogy ott táncoljon. A fitneszkirálynő már a hétvégén rengeteg, az eseményen készült fotót töltött fel a közösségi oldalaira, aminek hatására gyorsan elő is kerültek azok a kommentelő tömegek, akik szerint minősíthetetlen volt a buli, illetve jelentkeztek azok is, akik a szombati éjszakát a hotelben töltötték, és látták, hallották a történteket. A kommentelők egy nagy része a füredi hotel hivatalos Facebook-oldalára is írt, azzal vádolva a vezetőséget, hogy figyelmen kívül hagyták a pihenni vágyók érdekeit.

 

Egy pillanatban a térelválasztón ment a tánc 

Előre kellett volna szólni

 

Az Alakreform táborok megálmodója és működtetője értetlenül áll a kritikák előtt.

 

– Első körben szeretném tisztázni: azt gondolom, hogy semmit olyat nem tettünk, amit máskor, más helyen ne tettünk volna meg – mondta a Bors megkeresésére, Rubint Réka. – A múlt hétvégi rendezvény volt a 116. Alakreform táborunk, a füredi helyszínen pedig a nyolcadik. Minden egyes táborunk alkalmával a délelőttök edzéssel, az este pedig egy fergeteges bulival zárul. A szombat esti Farsangi bál a jelmezes beöltözés miatt feledhetetlen élményt nyújtott, de a buli hangulata semmivel sem volt több vagy kevesebb, mint máskor, éppen ezért nem érzem emiatt hibásnak magam. 

Mindenben a szerződésünknek megfelelően jártam el – tette hozzá Réka, majd így folytatta. Fél évvel ezelőtt foglaltam le erre az eseményre a szállodát. 200 főre azért, mert az edzésekre biztosított konferenciatermük összesen ennyi embert képes befogadni, vagyis ezért nem tudtuk lefoglalni az egész hotelt és kellett elutasítanunk a további táborba jelentkezőket. Így maradt körülbelül 20 szoba, amit kiadtak másoknak. Úgy vélem, hogy a hotel hibázott azzal, hogy a nyilvánvalóan utánam érkező foglalásoknál nem jelezték a vendégeknek, hogy itt egy 200 fős rendezvény lesz a hétvégén – jegyezte meg.

A hotel hivatalos közleményben kért elnézést a történtek miatt.

 

„Nem fordulhat elő újra”

Rubint Réka úgy érzi, hogy a hotel rossz ügykezelése vezetett ahhoz, hogy a bulizók és a pihenni vágyók érdekei összeütköztek.

– Minden egyes Alakreform táborunk minden estéjén bulit tartunk. Ezek nem tivornyák, maximum egy két pohár alkohol fogy, sportemberekről és családokról beszélünk – mondta Réka.

– A gyerekek és nagyszülők késő estig a csapattal együtt élvezték az estét. Ez az eset egyébként jó tanulság volt. Innentől kezdve csak olyan hotelt foglalunk, ahol az összes szoba a miénk. Akkor nem fordulhat elő ugyanez a probléma.

Annyit szeretnék még leszögezni, hogy a táborral járó összes élmény és fellépő költségét én finanszíroztam, melyen az ott lévő, nem táborozó vendégek is részt vettek, hiszen nem voltunk elkülönítve a hotel más vendégeitől. Azon sem csodálkoznék, hogy miután végig hallgatták a sztárfellépőink előadását, fogták és az élmény begyűjtése után magyar módon a hotel Facebook-oldalán stílusosan kifejezték elégedetlenségüket. Megbántva érzem magam. Semmit nem tettem. Ez egy szervezési hiba a hotel részéről, így nekem nincs okom bocsánatot kérni, kérjen bocsánatot inkább a szálloda! 

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17085934_auto_resized.png
origo.hu

A legkeletibb magyar település egy nem létező országban található

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26470_resized.jpg?avcount=1711722327
origo.hu

Magyar Péter egy ócska, undorító, gyáva sz.ar alak volt és marad is

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17084687_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Megdöbbentő, babahírt közölt máris a Házasság első látásra párja

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17090505_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Magyar Péter ámokfutása börtönben érhet véget? – szakértő válaszol

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17083947_auto_resized.jpg
ripost.hu

Évek óta erre vártak: szuper hír jött Michael Schumacherről

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17085484_auto_resized.jpg
hirtv.hu

Újabb megdöbbentő poszttal jelentkezett Varga Judit Magyar Péterről

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26469_resized.jpg?avcount=1711722327
origo.hu

Retteghet Zelenszkij, súlyos fenyegetést kapott

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17086012_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Muskátli kiültetése a tél után: ha így csinálod, nyáron ontani fogja a virágokat

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17088312_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Szétmentünk, igen” – Koholák Alexa bevallotta: ezért szakított 26 évvel idősebb férjével

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26355_resized.jpg?avcount=1711722327
vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17084502_auto_resized.jpg
borsonline.hu

"Szerintem kritikán aluli" - óriási balhé robbant ki Balázsék műsora miatt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17076634_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Emlékszel még ezekre az ikonikus magyar színészekre? Teszteld velünk!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/03/Z8rwq_CfbNiXhHhu0NaJpJktX4FR1EXyD8kgiv7cvas/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50Lzk5OTk0OTAyMjMxYzQ1OTFhYTA2MGE3NTBjNDRmZTAx.jpg
Vallomás

Makranczi Zalán kitálalt a Szinetár Dórával való házasságáról

https://cdn.borsonline.hu/2024/03/LCJKiSzTBvHuApXX4j_M64L3eEWQnW87jW3jwK-M6ks/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzNiM2FlZWI5MGJlMDRjMTBhNWM5ODBkZTZhZTEyMWQ2.jpg
Bejelentés

Nagy bejelentést tett a TV2 a legnépszerűbb műsoráról