DÖNTÉS

Lakópark épülhet Pécsi Ildikó gödöllői házának helyére

2022. január 7. péntek 07:30

Sokáig kérdéses volt, mi lesz a sorsa Pécsi Ildikó hatalmas telken fekvő gödöllői házának, amelyben évtizedeken át élt filmbe illő szerelemben férjével, a néhai Szűcs Lajossal.

Hamarosan már modern, minden igényt kielégítő ikerházak állhatnak azon a gyönyörű, 6000 négyzetméteres telken, amin a 2020 decemberében elhunyt Pécsi Ildikó élt évtizedeken át férjével, Szűcs Lajossal. A telek nagyságának köszönhetően akár 10-14 házat is fel tudnak húzni a területre, ez azonban azzal jár, hogy meg kell semmisíteni a néhai színésznő imádott kertjét, ahol annyi időt töltött kedvenc fái között.

Lapunk információi szerint a döntés Ildikó fiának, Szűcs Csabának a kezében volt, hiszen a sokáig elhúzódó hagyatéki eljárást követően ő örökölte meg az impozáns ingatlant.

A Bors úgy tudja, hogy a színésznő fia egy befektetőnek adta el szülei ingatlanát, aki Gödöllőn az elmúlt években több társasházat is építtetett. Értesüléseink szerint a telek jelenlegi ára körülbelül 200 millió forint, ám ennél jóval kevesebbért kelt el. Akárhogy is, a 6000 négyzetméteres területre akár 10-14 ikerház is épülhet a közeljövőben. Ez valamennyire sejthető volt, hiszen nem véletlen, hogy Pécsi Ildikó fogadott fia, L. Péterfi Csaba tavaly december elején szabályosan kimentett két jobb sorsra érdemes liliomfát a színésznő kertjéből, hogy azokat máshol, közterületen helyezze el. Mint akkor mondta, ez a két fa volt Ildikó számára a legkedvesebb.

Fotó: Bors

Megkerestük L. Péterfi Csabát, aki nem kívánta bővebben kommentálni az ingatlaneladási ügyet, ám nem is cáfolta információinkat.

Nem kívánok nyilatkozni a telekeladással kapcsolatban, hiszen, mint ahogy azt korábban is elmondtam, én azzal foglalkozom, hogy továbbvigyem Pécsi Ildikó szellemi örökségét – zárta rövidre Csaba.

Pécsi Ildikó fogadott fia, L. Péterfi Csaba elkötelezett abban, hogy őrködjön a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő emléke mellett. – Ezért is hoztam létre a Pécsi Ildikó emlékdíjat, amit idén május 21-én, a színésznő születésnapján adnak át először. A közönség maga döntheti el, ki kapja ezt az elismerést. A jelöltek Béres Ilona, Fodor Zsóka, Galambos Erzsi, Halász Judit, Molnár Piroska és Pálos Zsuzsa” – árulta el.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Most ingyen tanulhat az autószerelésről

origo.hu

Meztelenül jógázik a hatalmas mellű Playboy-modell - fotók

hirtv.hu

Nyomozás: Emberi maradványokra bukkant Berki léleklátója

ripost.hu

Egyszerre jön az áldás: Óriási kánikula, vihar és tomboló szél

mandiner.hu

Boris Johnson már tudja, ki nyeri az orosz-ukrán háborút

vg.hu

Betilthatják az abortuszt az USA államainak felében! Rengeteg a tüntetés!

travelo.hu

Ritka, cuki állatok telepedtek meg egy a fővárosi erdő odújában

origo.hu

Gyógyszerkészítmény az emésztési zavarok ellen (x)

mindmegette.hu

3 recept GYOZA gombóccal, ami azonnal a család kedvence lesz (x)

borsonline.hu

Édesapja takaróját ölelve találta holtan 3 éves kislányát az édesanya

origo.hu

Horvátország tele van természettel…(x)

További cikkek

Család

Ambrus Attilát rendszeresen verték gyerekként, ő sosem emelne kezet sajátjaira

Család

Viszkis: A nagyobbik gyerekemmel nem igazán bírok!