Válás

Kiakadt Kulcsár Edina elhagyott férje: Mérhetetlen harag van bennem!

2022. január 18. kedd 03:00

Ahogy a Bors is megírta, napok óta suttogtak a követők, hogy Kulcsár Edina szíve valaki másért dobog. A volt szépségkirálynő nem várt sokáig a titok leleplezésével: szerelme nem más, mint G.w.M énekes-rapper. De a boldogságuknak nem mindenki örül igazán. A lángoló szerelem ugyanis két család sorsát pecsételte meg.

Forrás: DFP

Kulcsár Edina és Csuti váltig állította, hogy a házasságuk nem egy harmadik fél miatt ment tönkre, a hétfői hírek azonban sok mindent más megvilágításba helyeztek. A kommentelők nyomást helyeztek Edinára, aki kénytelen volt felvállalni az igazságot és a közösségi oldalán tudatta rajongóival, hogy újra szerelmes. Vágyának tárgya pedig nem más, mint a 25 éves G.w.M azaz Varga Márk, akivel Edina nem rég közös projektekbe kezdett. A munka közelebb hozta őket egymáshoz és lángra lobbant a szerelem a volt szépségkirálynő és az énekes között.

Amit érzek eziránt a fiú iránt, olyan erős és megmagyarázhatatlan, amivel még tényleg nem találkoztam! Lehet, hogy elsőre sokan azt mondják, hogy jézusom… mert ,,hamar” továbbléptem, de én már több hónapja lezártam magamban a múltat. Megléptem, amitől a megváltást reméltem és utána egyből egy ilyen ajándékkal örvendeztetett meg a sors! A SZERELEMMEL! – írta Facebook posztjában Edina.

 

Széthullott családok

A modell úgy érzi, nem tud, és nem is akar tovább bujkálni, hanem szeretné felvállalni valódi érzéseit. Hogy ezzel az őszinteséggel az újdonsült sztárpár milyen kárt okozott, az nyilvánvaló. Kiderült ugyanis, hogy G.w.M. már január elején bejelentette: elhagyja a családját, feleségével már több mint egy hónapja nincsenek együtt. A rapper, aki rendszeresen hangoztatta családcentrikusságát két kisgyermeket hagyott az édesanyjukra.

A gyerekeinket közösen neveljük, ez soha nem is volt kérdés köztünk. Számomra ők a legfontosabbak és bármikor tudok is velük találkozni. Mindenben maximálisan támogatom őket a továbbiakban is. A viszonyunk jó maradt, a két gyermekünk lelke a legfontosabb számunkra – nyilatkozta a közösségi oldalán az énekes.

 

Honnan indult?

Kulcsár Edina és G.w.M. szerelme – bár a modell állítása szerint csak a szakítás után bontakozott ki – nem új keletű lehet. Elég csak beírni a pár nevét az interneten, kiderül, hogy novemberben egy közös klipet jelentettek meg. A szerelmes dal, amit a fiatal énekes írt felér egy szerelmi vallomással Edinának, aki a videóban a szerelmét alakítja. A közös klipet hamarosan egy közös dal is követi, azonban olyan tények is napvilágot láttak az elhagyott férjtől, amik egyenesen bizarrá teszik ezt a helyzetet.

Én mutattam be őket egymásnak. Én segítettem a közös videoklipjükben és előfordult, hogy én vittem az énekórákra Edinát.

 Nem tudom, mit érzek, de egy picit tragikomédiában érzem magam 

– kezdte lapunk megkeresésére Csuti.

Düh és meglepettség

Kíváncsiak voltunk rá, Csuti mit szól az újonnan felvállalt kapcsolathoz, hiszen mégiscsak neki kellett szembesülni a ténnyel: Edina egy fiatalabb fiúra cserélte le, akivel hónapok óta közeli kapcsolatot ápolt férje mellett.

Nehéz bármit mondani. Én továbbra is küzdök azért, hogy a gyerekeimnek olyan apja legyek, mint eddig és a velük töltött időből töltekezzek – mondta megtörten Csuti, aki arról is beszélt, milyen érzések kavarognak benne.

Mérhetetlen harag van bennem. Azt hiszem a hogyan és a mikor az nagyon sok kérdésre ad egy másfajta magyarázatot. 

De elfogadom, ami történt. Őszintén szólva nagyon csalódott vagyok a történtek miatt. Sajnos Edina nem mindig volt velem őszinte – tette hozzá a sikeres üzletember, aki a történtek ellenére jó viszonyban akar maradni Edinával. Ha másért nem, a közös gyerekeik miatt. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

A gyönyörű szexmodell elmondta a szüleinek, hogy miből él, miután egy orvos zaklatni kezdte

feol.hu

Majka és Kembe Sorel egy nő miatt verekedtek össze

metropol.hu

Horoszkópod felfedi: ezt mondja rólad, aki nem kedvel téged

metropol.hu

Katonai vadászrepülők lepik majd el Magyarország légterét

mandiner.hu

Orosz védelmi miniszter: Teljesen bevettük Mariupolt

borsonline.hu

NAGY LOGIKAI TESZT! Ezeket a feladványokat csak a legjobbak tudják megfejteni!

travelo.hu

Végre csobbanhatunk az ország legextrább szabadtéri aquaparkjában

life.hu

Ezeket a sportokat kerüld el, ha hajlamos vagy az aranyérre

borsonline.hu

Már nem szomorkodik Szabó Zsófi a szakítás után, itt jelent meg először

lakaskultura.hu

Városi kertészkedés: dús növényzet a betondzsungel közepén

borsonline.hu

A Bors megtudta, miért szakíthatott Szabó Zsófi és Shane Tusup

További cikkek

Büszkeség

Hajdú Péter nyomdokaiba lép kislánya: „Nagyon büszke apuka vagyok”

Félelem

Újabb részleteket tudtunk meg Szabó Zsófi és Shane Tusup szakításáról