Celeb

Hízása miatt kényszerű döntést hozott a TV2 műsorvezetője

Bors

2021. december 2. csütörtök 13:15

10 éve nem találkoztak, most azonban ott folytatták, ahol anno abbahagyták. Barta Sylviát egy zumba órán lepte meg Onyutha Judit, a táncórából estébe nyúló beszélgetés lett.

Judit nemrég egy tudományos formulának köszönhetően 15 kilótól szabadult meg, nem csoda hát, hogy úgy gondolta, itt az idő egy egykori „szerelmét” elővenni, és újra táncra perdülni. Ebben nem más, mint régi kolléganője volt a segítségére. 

Fiatalabb koromban imádtam táncolni, de az utóbbi időben, főleg ahogy meghíztam, ez a hobbi a háttérbe szorult az életemben. Egyszerűen nem is éreztem jól magam a bőrömben, és nem is tudtam úgy mozogni, ahogy azt szerettem volna, nem voltam ura a testemnek. Azonban nemrég az interneten regisztráltam, és kipróbáltam egy nemzetközi kutatásokra építő tudományos formulát. Kiderült, hogy egy indai kaktuszkivonat hatására a zsírok egy része nem képes lerakódni, így a csípőm és a fenekem is formásabbá vált, és helyreállt az emésztésem is. Újra jól érzem magam a bőrömben, így újra jöhet a tánc is. Régi kolléganőm és barátnőm, Barta Sylvi zumbát oktat, amit mindig is szerettem volna kipróbálni, de persze messze vagyok még a haladó szinttől” – kezdte Judit, aki 5 éve visszavonult a televíziózástól, de kollégái nagyon hiányoznak neki.

„A régi kollégákkal hiányzik a személyes kapcsolat, de azért közösségi oldalainkon tartjuk a kapcsolatot, követjük egymást. Félelmetesen hangzik, de Sylvit közel 22 éve ismertem meg. Mivel váltott műszakban dolgoztunk, a munkahelyen nem futottunk sűrűn össze, de tévés rendezvényeken éjszakába nyúlóan tudunk beszélgetni, és a titkainkat is megosztottuk egymással. Németh Lajos bókjai is nagyon hiányoznak, nem tudott úgy elmenni mellettünk, hogy ne kedveskedett volna, egyszerre volt kacér és talpig úriember, ma is nagyon jó visszagondolni a régi közös évekre” – tette hozzá Onyutha Judit.

További cikkek

Szakítás

Újabb fordulat, Kulcsár Edina friss szerelme is elhagyta a családját

Ez is érdekelhet

she.life.hu

Ezt az 5 dolgot ki nem állhatják a pasik a nőkben

metropol.hu

Gáspár Győző is gratulált Kulcsár Edina új kapcsolatához, nem is akárhogyan- Fotó!

she.life.hu

Bárcsak újra láthatnám a tükörben azt, akit egykor a legjobban szerettem: önmagamat

szon.hu

Megrázó képek - szörnyű dolog történt ma délelőtt a Széna téren

origo.hu

Nem remekelt a Samsung Galaxy S21 széria

origo.hu

Lezárultak a bértárgyalások a MÁV-Volán-csoportnál

nemzetisport.hu

FTC: bejelentették a nigériai csatár szerződtetését – hivatalos

kemma.hu

Az országban elsőként az esztergomi kórházban lesz tb-finanszírozott oxigénterápia

vg.hu

Letartóztatták azt az ápolónőt, akit azzal vádolnak, hogy csak imitálta az oltás beadását

origo.hu

Szabó István Hollywood magyar alapítójára emlékezett - videó