Szerelem

Megszólalt szerelméről az Exatlon sztárja - "A műsornak köszönhetem"

2021. december 22. szerda 07:30

Egy év szingliség után, akkor és ott talált rá a szerelem Virág Andrisra, amikor és ahol a legkevésbé számított rá. A világkupa-győztes karatés egy szemműtétre érkezve, a recepciónál látta Costanzát, hamar egymásba szerettek. S bár az elmúlt évadokban több versenyző kapcsolata is véget ért a dominikai kaland miatt, Andris magabiztosan indul útnak az All Star Bajnok csapattal.

A Bajnokok készen állnak

Forrás: TV2

Virág András is izgatottan készül a január 3-án induló Exatlon Hungary All Starra. Ez nem is meglepő, erős hiányérzete maradt a tavalyi kiesése után. A világkupa-győztes karatés 15 nappal a vége előtt Jósa Dani ellen bukta el a párbajt, ezzel szertefoszlottak győzelmi álmai. A jóképű sportoló bízik benne, hogy most be tudja bizonyítani, ott a helye a legjobbak közt. Azzal viszont nem számolt, hogy az indulás előtt nem sokkal hosszú szingliség után egy hölgy elrabolja a szívét.

Fotó: TV2

Nagyon sokat köszönhetek az Exatlonnak, elképesztő élményeket, igaz barátságokat, és a szerelmet is 

– mondta nagy mosollyal az arcán Andris a Borsnak. – Ugyanis ha nincs a műsor, akkor nincs a szemműtét sem. Éppen a Budai Szemészeti Központba, a recepción Costanza várt rám, és azonnal megfogott a kisugárzása, a gyönyörű szeme. Annyira bennem ragadt, hogy később nyomozni kezdtem, végül az intézmény Instájára írtam, hogy szeretném őt meghívni kávézni. Onnantól felgyorsultak az események, pár randevú után teljesen egymásba szerettünk.

Andris tisztában van vele, hogy a műsor, a Dominikán töltött hosszú hónapok, a legerősebb kapcsolatokat is próbára teszik. A harmadik évadból hárman is szakítottak, miután hazatértek a karib térségből.

Persze fél, én is félek – folytatta. – De nem attól, hogy vége lesz a szerelmünknek a verseny miatt. Ő nagyon családcentrikus, és engem félt, hogy megsérülök, hogy konfliktusokba kerülök és bántani fognak. Én régóta vágytam egy ilyen kapcsolatra, mindketten bízunk a másikban, hatalmas erőt ad, hogy tudom, mellettem van és szurkol nekem.

 

 

További cikkek

Együtt

Tápai és Kucsera cáfol: Nem szakítottunk!

Kínos

Kulcsár Edina az orránál fogva vezette Csutit

Ez is érdekelhet

szon.hu

Pikáns jelenet - melltartóban táncol Barbi (videó)

ripost.hu

Lebénult a bal oldalára a Dózsa György úti gázoló

origo.hu

Áll a bál, a Tesla befektetői milliárdokat követelnek Elon Musktól

hirtv.hu

Felmérés: Az ellenkezője történik, mint amiben a baloldalon reménykedtek

szon.hu

Cicaharc az Exatlonban - Megérkezett Dominikára Pap Dorci legnagyobb riválisa

origo.hu

Ennyit keresett 2021-ben a világ 10 leggazdagabb embere - galéria

life.hu

Ápolónőből lett pornósztár a nagymellű anyuka, aki most 8 órákat forgat (18+)

life.hu

Hatalmas a botrány a női kézilabdacsapatnál: A hét elején két rejtett kamerát találtak az öltözőben

origo.hu

Koronavírusos, kórházba vitték Kunhalmi Ágnest