GÓLYAHÍR

Kiderült, kisfiút hord a szíve alatt Kocsis Korinna

2021. december 28. kedd 05:10

A csinos műsorvezető a Borsnak nyilatkozott először a várandóssága kapcsán. Elmondta hogyan érzi most magát és azt is elárulta, hogy kisfiút hord a szíve alatt.

A LifeTV gyönyörű időjósa élete legszebb karácsonyát élte át. Korinna ugyanis hatalmas örömhírt osztott meg nemrégiben: rajongóival tudatta először, hogy első gyermekét hordja a szíve alatt. Bár az ünnepeket külföldön tölti, a Bors megkeresésére elárulta, hogyan érzi most magát.

Egy áldásként élem meg a várandósságot és hála Istennek a kezdeti rosszullétek is elkerültek. Fáradékonyabb vagyok mint korábban, de szerencsére ez sem olyan mértékű, hogy ne tudnám a munkámat végezni - tette hozzá a bájos műsorvezető.

Korinna a karácsonyfa mellett állva mutatta meg gömbölyödő pocakját

A Miss Earth Hungary közönségdíjasa mindig is odafigyelt arra, hogy megőrizze az egészségét, a várandósság ideje alatt pedig különös gondot fordít erre.

- Továbbra is sportolok, természetesen csak könnyű, átmozgató gyakorlatokat végzek és jógázom. Egyáltalán nem vagyok kívánós - legalábbis idáig -, persze figyelek, hogy változatosan étkezzek - mondta Korinna, azt is megtudtuk, hogy várhatóan mikor hozza világra a kisbabáját.

- Májusra várjuk a kicsit, aminek nagyon örülünk, mert mindketten májusi születésűek vagyunk - mesélte Korinna, aki egyelőre csak lélekben készül az anyaságra. 

A LifeTV bájos műsorvezetője májusra várja születendő gyermekét

A babaholmikat még nem szerezték be és a babaszoba sem áll még készen a pici fogadására, persze erre bőven van még idejük, hiszen még csak most lépett a terhesség második trimeszterébe.

- Egyelőre még nem kezdtük el berendezni a babaszobát és beszerezni a szükséges dolgokat, de február, március környékén már biztosan teljes gőzzel erre koncentrálok - mondta a csinos kismama, akitől azt is megtudhattuk, hogy kislányt vagy kisfiút hord-e a szíve alatt.

A neme már az első genetikai szűrésből kiderült, így már tudjuk, hogy kisfiú lesz! - mesélte boldogan Korinna, akinek a szépségét eddig is sokan megirigyelték, most azonban kismamaként pedig valósággal ragyog a boldogságtól.

 

További cikkek

Szexi

Milliókat keresek a meztelenkedéssel, és édesanyám a legnagyobb rajongóm!

Dráma

Tovább gyűrűzik a Kulcsár Edina féle botrány

Ez is érdekelhet

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: 24 év után jutottak ki, pont nélkül zártak – lemondott a kapitány

metropol.hu

Ez gyors volt! Kulcsár Edina már a nevét is megváltoztatta

origo.hu

A sünök miatt jött létre a rengeteg ember halálát okozó szuperbaktérium

nemzetisport.hu

Arsenal: közös megegyezéssel távozik a védő – hivatalos

origo.hu

Ezek a világ legfényűzőbb börtönei - galéria

astronet.hu

Napi horoszkóp 2022. január 19.: az Oroszlán megmutatja az igazságot, a Vízöntő jelet kap

vg.hu

Koronavírusban elhunyt az énekesnő, aki szándékosan fertőzödött meg

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Kell egy kis idő, hogy ezt feldolgozzuk – Bánhidi Bence

origo.hu

Így szerezték meg jogosítványukat apáink, nagyapáink - galéria nosztalgiázóknak