Celeb

Megtörte a csendet Berki Krisztián, ez történt velük

Bors

2021. november 27. szombat 08:00

Berki Mazsi kedden szembesült azzal, hogy koronavírusos. Az első gondolatuk 3 hetes kisbabájuk volt, hogy vajon jelent-e veszélyt Emmára az édesanya fertőzése.

Forrás: Bors

Berki Krisztián felesége idős nagymamáját szerette volna meglátogatni, a biztonság kedvéért előtte koronavírusra teszteltette magát. Kiderült, Covid-os, az elővigyázatosságának köszönheti, hogy végül nem „érintkezett” a nagyival. Az egykori Fradi-vezér tanulságként mesélt a Borsnak a történtekről.

Mazsi kedden Kecskeméten, mielőtt személyesen találkozott volna kislányunk dédijével, az ottani Nemzetközi Oltóközponttal együttműködve a biztonság kedvéért, hogy még csak véletlenül se sodorja veszélybe nagymamáját, teszteltette magát. Legnagyobb meglepetésére pozitív lett – kezdte lapunknak. – A helyszínen azonnal levették a PCR tesztet is, ami szintén pozitív lett. Múlt héten pénteken és szombaton jelentkezett nála néhány enyhébb tünet, de nem gondolta, hogy összefügghet a koronavírussal – mesélte.

Az előírásnak megfelelően az egész családnak szükség volt a tesztelésre.

Mivel mindnyájan kontaktszemélynek minősülünk, minket is vizsgáltak. A gyorstesztem negatív, egyelőre várom a PCR eredményét – fűzte hozzá.

Az édesapa büszkén mesélte, hogy nyolc éves kislánya hősiesen viselkedett, akitől Natika vette át a szót.

Izgultam és kicsit féltem a vizsgálattól, de egyáltalán nem fájt, inkább csikis érzés volt. A doktor úr mindig azt mondja, ha ügyes leszek, akkor kapok valami nagy ajándékot, a végén pedig mindig csak annyit mond, majd apa megveszi neked – mondta megszeppenve, huncutul a kislányt.

A sztárpárnak három héttel ezelőtt született meg első közös gyermeke. A szülők megpróbáltak higgadtak maradni, és nem túl aggódni magukat kisbabájuk miatt, és mielőbb megtudni, Emma Katerinára milyen hatással lehet az édesanya fertőzése.

Külön négyszemközt beszéltem a védőnővel, kértem, hogy őszintén mondja el, a legkisebb Berki mennyire van valós veszélyben. Megnyugtató volt a válasza, mivel a kislányunk kizárólag anyatejjel táplálkozik, az édesanyja szervezete elegendő ellenanyagot termel, így ha Emmában is benne a lenne a vírus, teljes biztonságban van. Aggódtunk, de nagyobb lett volna a pánik, ha a kisbabánk nem anyagtejjel táplálkozna. Mazsi teljesen jól van, nincs aggodalomra okunk – mondta.

További cikkek

Szexi

Megmutatta a Nagy Ő nehézbombázója, mekkora mellei vannak valójában

Ez is érdekelhet

nemzetisport.hu

Ligue 1: Sergio Ramos első gólja, Lionel Messi visszatért

ripost.hu

Ettől a trükktől lesz tökéletes a hurka

she.life.hu

Egy utolsó levél annak, akit már nem szerethetek többé...

kisalfold.hu

Hamis parfümökkel üzletelt a neten egy egy Győr-Moson-Sopron megyei hirdető

origo.hu

Mumifikálódott magzatot fedeztek fel egy egyiptomi múmia hasában

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: a lengyelek megóvták az oroszok elleni meccset – sajtóhír

vg.hu

Magángéppel érkeztek Oslóba a tálibok a nyugati világgal való első tárgyalásra

vg.hu

Jövő nyáron már nem kuna kell a horvátországi nyaraláshoz

mandiner.hu

Bloomberg: Orbán a romákat is célba vette

metropol.hu

Szörnyű hír érkezett! 43 éves korában meghalt a magyar színész

origo.hu

Nem várnak tovább, máris új rendszámokat vezetnek be Magyarországon