Celeb

Több százezer forintot loptak el a magyar rádióstól

Bors

2021. szeptember 22. szerda 07:30

<p>Tolvajok jártak Rákóczi Feri családi házánál. A rádiós velencei kertjéből drága sporteszközöket loptak el, most az interneten próbál rátalálni értékeire.</p>

Forrás: Bors archíve

Rákóczi Feri akkor vette észre, hogy velencei otthonuk kertjéből hiányzik a két SUP-juk, amikor feleségével hétfőn este sportoláshoz támadt kedvük, azonban a sporteszközöknek nyoma sem volt. A Rádió 1 műsorvezetője egyelőre tanácstalan, hogy mihez kezdjen, egyáltalán érdemes-e rendőrséghez fordulni annak reményében, hogy visszakapja eltulajdonított fejenként 200-300 ezer forintot érő SUP-jait.

Tegnap vettem észre, de valószínűleg vasárnap este történt a veszedelem. Nem jó szó, hogy betörtek, mert nálunk az udvarra ez lehetetlen, hiszen nincs kerítés. Hála Istennek a lakásba nem jöttek be, az lett volna még a szép. Ahol mi lakunk, van 27 egyforma házikó, egy nagy üres területen, hiába van kitéve, hogy magánterület, az oldalán a kis hídon át lehet jönni. Valószínűleg valaki meglátta, hogy nekünk van két SUP-unk – kezdte a rádiós a Balázsékban, majd azt is elárulta, miért nem zárt helyen tárolták a SUP-okat.

Van egy kis tároló házunk, ami annyira kicsi, hogy nem fér be a két eszköz felfújva, e mellé szoktuk letenni, ezzel eddig nem is volt semmi baj. Tegnap délután hazaértünk Békával, kimentünk a hátsó részbe az udvarra, én magam észre sem vettem, csak amikor el akartunk vele indulni, bizony eltűntek, de úgy, hogy a kis vezérlőjét nem vitték el – mesélte Feri.

Nem tudom, hogy most mit csináljak. Elkezdtem nézni a hirdetéseket Velence környékén, hátha a hülyéje fölrakja: használt SUP eladó skegek nélkül címmel. Hátha felismerem, és odamegyek, mint vásárló. Most jelentsem föl? – tette fel a kérdést a rádiós.

Persze mint mindig, a többiek ezúttal is humort csináltak a történetből. Sebestyén Balázs viccesen hozzátette, teljesen felesleges SUP-ot tartani a Velencei-tónál, ami csaknem már teljesen kiszáradt.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Súlyos milliókat követelnek Majkától a lemondott koncert miatt

borsonline.hu

A repülőtéren villantott tangás popsit a fiatal lány

ripost.hu

8 milliót követelnek Majkától a lemondott koncert miatt

hirtv.hu

Brutális kutyatámadás történt Dunakeszinél

vg.hu

Perrel fenyegetik azt, aki felszólal a repohár ellen

mindmegette.hu

A legjobb nyári köret! Így lesz tökéletes a tzatziki

borsonline.hu

Hátborzongató jóslattal állt elő az új Baba Vanga: ez vár még ránk 2022-ben

origo.hu

Exkluzív dokumentumfilm sorozatot forgatott Szalai Attiláról a BioTechUSA (x)

borsonline.hu

„Telefonon közölték, hogy agyhalott” - zokogta a dohánybolt előtti tragédiában meghalt férfi özvegye

További cikkek

CSERE

8 milliót követelnek Majkától a lemondott koncert miatt

BEUGRÓ

Curtis elárulta, miért vállalta el valójában Majka elmaradt koncertjét