Celeb

75 éves lett hollywoodi akciókirálya: Háromszor nősült, ötször járt jegyben Sylvester Stallone, aki csak a legnagyobbakat vitte ágyba

Bors

2021. július 6. kedd 00:15

Sylvester Stallone ma töltötte be a 75-öt, aminek örömére végigvettük a színész feleségeit és szeretőit. Stallone egyértelműen a modellvilágból válogatott mindig.

A Rocky filmek sztárja, Sylvester Stallone a mai napon ünnepli születésnapját. A Rambo színésze mindenki képzeletében úgy él, mint a rendes, hűséges családapa, aki világszép lányait helyezi az előtérbe minden esetben. Pedig ez nem volt mindig így. A filmcsillagnak két felesége volt és két fia is született, mielőtt 24 éve elvette Jenniver Falvin modellt. A sztár nem tétlenkedett, mialatt esküvőjük előtt egy évig mosolyszünetet tartottak: eljegyzett két másik nőt is, köztük a magát a világ első szupermodelljeként emlegető Jenice Dickinsont. Stallone születésnapjára a sztár szövevényes magánéletével emlékezünk.

Jennifer Flavin

Jelenlegi feleségével, Jennifer Flavinnal 1988-ban találkoztak, amikor a modell még csak 19 éves volt. Kapcsolatuk koránt sem indult könnyen, de Stallone 1994-ben egy kézzel írt, hat oldalas levélben szakított a lánnyal. Stallone és Flavin végül 1996-ban találtak újra egymásra és rá egy évvel össze is házasodtak. A pár azóta is boldogságban él és együtt neveli három lányát, Sophiát, Sistinét és Scarletet.

Jenice Dickinson

1995-ben a színész barátnőjét nem másért, mint a szintén modell Jenice Dickinsonért hagyta el, akit el is jegyzett, miután a nő azt hazudta neki, hogy ő a kislánya apja. Ezt végül egy DNS teszt cáfolta meg.

Sasha Czack

Sasha Czackot 1974-ben vette feleségül, majd 9 évvel később el is váltak. Két fiúk született: Sage, Stallone legidősebb fia 2012-ben hunyt el egy szívroham következtében, míg a másik fiánál, Seargeohnál kiskorában autizmust diagnosztizáltak.

Brigitte Nielsen

Stallone második felesége Brigitte Nielsen volt az, aki felszedte a színészt, hiszen hagyott egy fotót magáról a színész hotelszobájánál a következő felirattal: „Brigitte Nielsen vagyok, nagyon szeretnélek megismerni. Ez a telefonszámom”. A pár két évig volt együtt, 1985 és 1987 között.

Angie Everhart

A Rambo sztárjának 1995-ben mozgalmas éve volt, hiszen Angie Everhart modellt is eljegyezte, majd újra összejött jelenlegi feleségével. 

További cikkek

Sebek

Kulcsár Edina és Csuti exkluzív interjút adott a Borsnak

Dráma

Átérzem a hajléktalanok problémáját! – Itt húzta meg magát a magyar zenész, akinek leégett a háza

Ez is érdekelhet

makronom.mandiner.hu

Ha a 2010 előtti baloldal lenne kormányon, most minden háztartás évi háromszázezerrel adózna többet

ripost.hu

Szerelme és szülei hosszú percekig küzdöttek a 26 éves nő életéért Vácon - Fotó

origo.hu

Drámaian emelkedett Svédországban a nemi erőszakok száma

hirtv.hu

Dagad a Djokovic-botrány Spanyolországban

sonline.hu

Dohánybolt előtt fejelt meg egy vásárlót egy másik Kaposváron

origo.hu

Bionikus szemmel érzékeli a világot egy nő

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: a svédek magabiztosan verték a lengyeleket

vg.hu

Egy maszkot nemviselő utas miatt visszafordult egy Londonba tartó gép

borsonline.hu

Brutális balesetben elhunyt nyíregyházi anya utolsó szavai: "Szia drágám, délután jövök érted"

origo.hu

Megállítottak egy autót a zalai rendőrök, őket is meglepte, mit találtak, amikor átnézték - fotók

vg.hu

Elon Musk agyimplantátum-gyártó cége embereken kísérletezne

origo.hu

Ijesztő videón két kamion ütközése az M0-son, az egyiknek az ajtaja is kiszakadt