Celeb

Barátja Gáspár Evelinről: Egyre inkább sikerül lerombolnia a másokban róla élő téves képet

Bors

2021. május 26. szerda 07:00

A fiatalok körében népszerű író túl van a koronavírus elleni oltásokon.

Márciusban kapta meg az első koronavírus-elleni oltását Lakatos Levente és azóta a másodikon is túlesett. Ennek köszönhetően ő is bátrabban éli az életét, ezért is biztatja követőit az oltakozásra – írja a Metropol.

Tanácstalan volt

– A Sinopharm-vakcinát kaptam meg és mindenkit csakis arra tudok buzdítani, hogy oltassa be magát. Aktívan nyomon követem a társadalmi változásokat és a közhangulatot. Nem tagadom, a stressz, amit mindenki érzett, rám is hatott, és voltak rosszabb időszakaim, főleg, mert a bizonytalanságot nehezen viselem. Voltak álmatlan éjszakáim, éppen ezért is volt fontos számomra, hogy minél hamarabb felvegyem az oltást, hiszen egyértelmű, hogy ha van kiút ebből a járványból, akkor az a vakcina – fogalmazott Levente.

Harcos Evelin

Az írót az utóbbi hetekben sokat láthatják együtt a követői Gáspár Evelinnel. A két fiatal közös videósorozatot készítenek Levi YouTube-csatornájára. 

– Evelint tízéves kora óta ismerem, de csak néhány hónapja találkoztunk újra teljesen véletlenül, egy parkolóban. Levelezni kezdtünk és mondhatom, szoros baráti kapcsolat alakult ki közöttünk. Evelin nagyon okos lány, aki folyamatosan azzal küzd, hogy az emberek nem veszik őt elég komolyan, ám úgy látom, egyre inkább sikerül lerombolnia a másokban róla élő – téves – képet. A videósorozatunkat a jövőben nagyon szeretném folytatni, mert jól tudunk együttműködni – fogalmazott Levente.

Brutális téma

Levente az eddigi könyveiben a bűnügyek és az érzékiség mellett fontos társadalmi kérdésekkel is foglalkozott. A héten debütáló Ne csinálj úgy, mint akit megerőszakolnak! című könyv egy fiatal lány megrázó, valós történetét meséli el. 

– Ezek a könyvek nem regényterjedelműek, de rendkívül intenzív a cselekményük. Az alkotói folyamat pedig egyszerre megrázó és felszabadító: több órán keresztül beszélgetek az alannyal, aki tabuk nélkül, őszintén válaszol minden kérdésemre. Ez segít abban, hogy beleképzeljem magam a helyzetébe, és megírjam az általa elmondottakat. Ehhez nagy fokú bizalomra van szükség és megértésre, hogy a traumát átélt személyek ne sérüljenek, hanem egyfajta gyógyító folyamatként éljék meg a róluk szóló könyv alkotói folyamatát. Engem is megráznak ezek a történetek, szoktam rágódni az elmondottakon, és amikor úgy érzem, túlcsordultam, elmegyek az edzőterembe, ahol a sport segít tisztázni a gondolataimat.

További cikkek

Válás

Exkluzív: Megszólalt Csuti, ezt árulta el Kulcsár Edina párjáról

Ez is érdekelhet

heol.hu

Leleplezte a kerecsendi párducot a polgármester

888.hu

Elfogadták Dél-Dakotában azt a törvényt, amellyel kitiltják a transznemű nőket a női versenyekről

origo.hu

Pornót akartak forgatni, véres és brutális horror lett a vége - videó

vaol.hu

Rálőttek egy határőrre Szentpéterfánál, a TEK is kivonult a helyszínre - frissítve, fotók

origo.hu

Ezért jó, ha nagyobb valószínűséggel növényi alapú ételeket választunk

vg.hu

Terrortámadás érte Abu-Dzabit

vg.hu

Djokovicot Melbourne-ből kitoloncolták, Párizsba be sem engedik

mandiner.hu

Nyomokban még antiszemitizmust tartalmaz a baloldali összefogás

vg.hu

A gerincvelő gyulladásának egy ritka változatát okozhatja az AstraZeneca oltása

origo.hu

Elfogyott a BMW-s türelme Vácon, egy pillanat alatt ment át közveszélyes ámokfutóba - videó