Celeb

Pápai Jocit a felesége tartja két lábbal a földön

K. K.

Létrehozva: 2020.01.02.

Pápai Joci tudatosan figyel arra, hogy ne szálljon a fejébe a siker, mi több: a családját is megkérte, azonnal beszélgessenek el vele, ha azt látják, hogy rossz irányt vett az élete.

A mélyszegénységből kitörő énekes 2017-ben, az Origo című dalával vált egycsapásra népszerűvé, ami veszélyes játék a zenész szerint. Pápai Joci úgy véli, a sikernek igenis ára van, amire ha nem figyelünk, akkor egyhamar a fejünkbe szállhat. 

– Mindig is az a telepi srác akartam maradni, aki voltam. Nem szerettem volna, ha az anyagi helyzetem, vagy éppen a sikereim határozzák meg azt, hogy éppen ki vagyok. Ezek mind-mind múlandó dolgok, pillanatnyi helyzetek az emberi értékekkel ellentétben. Ép­pen azért a családomat már az Eurovízió után figyelmeztettem: azonnal szóljanak, ha megváltozom, rossz irányt vesz az életem, mert az tudom, hogy csak és kizárólag az anyagi jólét és a népszerűség miatt lenne – kezdi lapunknak Pápai Joci, akinek felesége egyszer el is beszélgetett az énekessel.

– Mondta Anita, hogy valami nem stimmel, sokkal türelmetlenebb és ingerlékenyebb va­gyok, megváltoztam, úgyhogy jó lenne, ha visszavennék. Persze akkor nem igazán esett jól, amit mondott, de végtére is én kértem, hogy olvassa a fejemre, ha baj van. Megfogadtam a tanácsát, és azután tudatosan odafigyeltem magamra, s még inkább megtanultam, hogy nem az határoz meg bennünket, hogy hány ember rajong értünk, mennyi pénz van a zsebünkben, vagy éppen milyen autóban ülünk. Persze nem akarok álszent lenni, én magam is szeretem a szép dolgokat, s valamire áldozok is, de azt csakis magamért és a családomért teszem, nem pedig azért, hogy Instán vagy a Facebookon villogjak vele – magyarázza Joci, aki egy dologból azonban nem enged.

– Sosem aludnék selyempizsamában, meg selyem ágyneműben. Jó nekem a szakadt, régi pólóm is. Teljesen kiva­gyok az ilyen flancos, műmájer dolgoktól.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek