Celeb

Combcsonttörése után levették a gipszet Marsi Anikóról

kbv

Létrehozva: 2019.05.28.

<p>A rehabilitáció hosszú heteket vehet igénybe. Egy merevítő fémszerkezetet és járást segítő botot még használnia kell a tévésnek.</p>

A legnagyobb kellemetlenségen, a műtéten és a nehéz, otromba gipszen már túl van Marsi Anikó. Gyógyulása azonban még nem végleges. Mint megírtuk, a TV2 Tények műsorvezetője március közepén törte el a combcsontját, amikor a gyerekekért ment a suliba és átesett egy betontömbön. Nagyjából egy hét múlva már gipszben vezette a hírműsort, kollégái még egy kis dobogót is építettek neki a pult alá, hogy kényelmesebben ülhessen és legyen, ami tartja a sérült lábát. Nos, a gipsz azóta már lekerült, de még hetekre meghatározza Anikó életét az a márciusi rossz mozdulat.

– A gipszet egy merevítő fémszerkezet váltotta fel, amivel napról napra jobban tudom mozgatni a lábam. Nagyon jó érzés volt, hogy végre van egy kis szabadságom e téren, de azért a teljes rehabilitációra még időt kell szánni. Most egy botra támaszkodva tudok járni, és pár napja már azt elhagyva is próbálkozom. Igaz, még csak sántikálva, de azért bot nélkül is haladok, szóval látom az alagút végén a fényt – mondta lapunknak Anikó, aki már a gyógytornát is megkezdte úszással. Ha pedig orvosai úgy látják, megfelelő ütemben gyógyul, speciális gyógytornára nem lesz szüksége. A műsorvezetéshez sincs már szüksége lábtartóra. Anélkül is be tud ülni a székébe, ugyanis a merevítő több mozgást enged számára, mint a gipsz.

Anikó nehezen bírja, hogy bár mozogni már tud, a sportolást értelemszerűen most fel kellett függesztenie. Férje, Palik László még mindig sok mindenben a segítségére van.

– Sosem volt még, hogy ennyi időt testedzés nélkül töltöttem volna, nehezen is bírom, hogy nem tudok sportolni. Hogy mikor futhatok újra, az a gyógyulás ütemétől függ. Pár napja már elkezdtem vezetni, úgyhogy lassacskán visszaáll a rend, de természetesen Lacira mindig számíthatok. A családom és a barátaink támogatása, segítsége nélkül nem tudtam volna átvészelni ezt a nehéz időszakot. Örülök, hogy most már mindenki kicsit fellélegezhet, mert egyre ön­állóbb vagyok.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek