Celeb

Zámbó Jimmy mamája: Lábra akarok állni a fiam emlékkoncertjére

kbv

Létrehozva: 2019.01.02.

A sors újra lesújtott Zámbó Jimmy családjára: a Királynak is nevezett énekes 18 éve, 2001. január másodikán lőtte fejbe magát, ám édesanyja nem emlékezhet nyugodt és méltó körülmények között a tragikus balesetre.<br />

Forrás: MTI

Az év utolsó hónapja és az új év első napjai már 18 éve szörnyű emléke­ket idéznek fel Zámbó Jimmy édesany­já­ban, aki az idén sem a karácsonyt, sem a szilvesztert nem tudta otthon, a szeretteivel tölteni. Karácsony előtt ugyanis otthon elesett, kórházba kellett szál­lítani. A 90 éves, súlyos szívbeteg és pacemakeres Anna néni ébredés után megszédült, csípőcsontját és három bordáját törte. Még hallhatóan nehezen be­szél, de la­punknak kedvesen nyilatko­zott a kórházból telefonon az állapotáról.

– Hát úgy va­gyok, ahogy egy ilyen csonttörés után lehet: így is, úgy is. Várat még magára a gyógyulás, de lábra szeretnék állni. Egyébként már megy, ha a gyerekek itt vannak. Nem kell támogatni, de ha ők itt vannak velem, az biz­tonságot ad. Ott szeretnék lenni a fi­am február 23-i emlékkoncertjén – mondta határozottan lapunknak Anna néni, akit gyerekei, Tihamér, Marietta és Árpy mindenben segítenek, felvált­va ülnek a kórházi ágya szélén. Egyedül a mai, 14 órás megemlékezéskor lesz egyedül az idős asszony, a testvérek ugyanis ilyenkor minden évben a testvérük síremlékénél gyűlnek össze a rajongók­kal. 

– Anyu egyedül él, süt, főz, mos, egyedül a takarítást végzi már más nála. 

De közvetlenül mellette él Marietta és Tihamér is, ez volt a szerencse. Amikor anyu elesett, azonnal telefonált, Marietta hívta a mentőket. Meg kellett műteni, szegecseket kapott a csontjaiba – mesélte Árpy, aki szerint anyukáját nagyon megviselték a történtek.

– Anyu erős asszony, már csak azért is, amit át kellett élnie. De most elég­gé összetört, nagy fájdalmai vannak, és azért ez egy nagy műtét volt. Akkor ijedt meg legjobban, amikor az orvosok azt mondták, ha nem műtik meg, többé nem áll­hat lábra. Itt az öcsém halá­­lá­nak évfordulója is, ez sem segít neki lelkileg. Rá­adásul szégyenlős, most ez így a kórházi ágyon, kiszolgáltatva nem segít neki – magyarázta az aggó­dó fiú.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek