Celeb

Csisztu Zsuzsa mankóval kergette a gyerekét

K. Sz.

Létrehozva: 2018.12.02.

Élete legmegterhelőbb karácsonyán nem csak térdproblémái kínozták Csisztu Zsuzsát, de újszülött babája mellett haldokló édesapját is ápolnia kellett. Súlyos drámájáról vallott leg­újabb, Kisgyerek, kis gond – ez valami vicc? című könyvében. Ezen az ünnepen – szeretett édesanyja elvesztése után – édesapjáról is kiderült, súlyos beteg, miközben pár hónapos fia, Krisztián lekötötte minden percét.

– A nagyfiam már, édesapám még velünk lehetett, bennem meg egy világméretű bizonyítási vágy, hogy előttem nincs lehetetlen. Fejben, lélekben összeállt minden, csak térdben rogytam meg egy kicsit, szó szerint. A bal térdem addigra már annyira megadta magát, hogy a halászlékavargatást jeges tömlővel, az ajándékcsomagolást felpolcolt lábbal iz­zadtam végig.

A komoly tornászmúltú Zsuzsa térde elfekélyesedett, illetve lekopott benne az úgy­nevezett üvegporc, amelyet egy speciális eljárással hoztak helyre.

– Mozaikplasztika eljárással a saját porcból visszapótolták az elhalt sejteket. Az ébren, csak érzéstelenítésben végzett operációt úgy néztem végig a mű­tőasztalon kiterítve, mintha egy tudományos csatorna ismeretterjesztő filmecskéjével utaznék a térdízületeim mélyére.

– Iszonyatos érzés volt ez a bé­naság, ez a tehetetlenség egy pici baba és egy beteg édesapa mellett – mondta a televíziós.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek