Celeb

Plasztikai sebészhez fordult a 29 éves Szabó Zsófi

uv

2018. június 28. csütörtök 05:30

<p>Nincs megelégedve az arcával, ezért úgy döntött, plasztikai sebész segítségét kéri, hogy megőrizze szépségét. Rajongói fellázadtak. Túl fiatalnak tartják Zsófit, akit attól féltenek, hogy túltolja a plasztikát.</p>

Ugyan még csak 29 éves, Szabó Zsófi mégis úgy érzi, hogy profi szakember segítségére van szüksége, hogy megőrizze szépségét. Úgy tűnt, döntését nem is kívánja titkolni a nagyvilág előtt, hiszen közösségi oldalán büszkén tette ki az ország és a celebvilág legismertebb plasztikai sebészével készült közös képét, és fotójuk alatt a találkozójuk okát is kifejtette. Zsófi elsőként annyit árult el, hogy egy, a szeme körüli, szupertitkos kezelésnek veti alá magát a sebész által, és a változást képekkel dokumentálja majd. A rajongók reakciója vi­szont nem volt túl pozitív, a legtöbben értetlenkedve álltak Zsófi döntése előtt, és sokan azt a kérdést szegezték az ifjú anyukának, hogy miért kell ilyen fiatalon plasztikai sebészhez fordulnia.

Látva őszinteségét, a Bors is megkereste az RTL Klub műsorvezetőjét, gondolván, biztos szívesen mesél majd a szépészeti eljárásról, de legnagyobb megdöbbenésünkre semmit sem akart mondani az egyre titkosabbnak tűnő beavatkozásról. 

– Ez egy egyszerű arckezelés lesz, ha lesz. Jelenleg ugyanis még csak egy konzultáció történt az ügyben. De se szikére, se tűre nem kell gondolni – állítja lapunknak Zsófi sajtósa. 

„Az a nagy dolog ebben az eljárásban, hogy itt nincs be­avatkozás, se töltőanyag, semmi! Egy feszesítő gép, amit szem környékén is lehet használni, ráadásul Ma­gyarországon egyedül­álló” – reagált követői óva intésére Zsófi, aki ezzel igyekezett nyugtatni közösségi oldalán a kedélyeket.

Mint tudott, Szabó Zsófi 2016. októberében Nyíregyházán, luxuskörülmények között mondta ki a boldogító igent szerelmének, Kis Zsoltnak. Tavaly december 4-én pedig életet adott első közös kisfiuknak, Mendelnek. Majd mindössze három hónapos szülési szabadság után, idén márciusban a Story Extra háziasszonyaként, bomba formában visszatért a képernyőre. Kiszabadulva a díszletek közül azonban smink nélkül érzi a legjobban magát, amiből eddig arra következtettünk, hogy ki van békülve azzal, amit reggelente a tükörben lát. De Zsófi elégedettsége megdőlni látszik, mióta plasztikai sebészhez fordult. 

További cikkek

Videoklip

Most jött ki Kulcsár Edina első saját dala: súlyos dolgokról énekel

Gyász

Lesújtó hírt jelentett be a színház: elhunyt a 43 éves magyar színész

Ez is érdekelhet

metropol.hu

Szörnyű hír érkezett! 43 éves korában meghalt a magyar színész

metropol.hu

Hatalmas bejelentést tett Kulcsár Edina, felrobbantja a netet

origo.hu

Tyrannosaurus üldöz síelőt a Jurassic World: Világuralom előzetesében - videó

magyarnemzet.hu

Költségvetési csalás gyanújába keveredett Kész Zoltán, Márki-Zay Péter jobbkeze

szoljon.hu

Akciófilmbe illő jelenetek Tószegen: két autóval üldözték a nőt, akinek kisfia is a kocsiban ült

origo.hu

Titokzatos lila sziklákat találtak a Marson

nemzetisport.hu

NFL: felesége dolgozott, hogy a Rams elkapója megvalósíthassa álmát

vg.hu

WHO: korántsem biztos, hogy az omikron az utolsó variáns

ripost.hu

Meglepő, mit mond Csollány Szilveszterről és a lélegeztetett betegekről a pszichoterapeuta

astronet.hu

Napi horoszkóp 2022. január 25.: sorsfordulat vár a Bikára, a Szűz szerencsés

life.hu

Borzalmas tragédia: Holtan találtak rá egy nőre a bevásárlóközpontban

origo.hu

Gyanútlanul álltak az autósok és motorosok a pirosnál, hátulról jött a gyilkos, fékhibás kamion