Celeb

Nagy Ervin újra összeverte Stohlt

kbv

Létrehozva: 2017.12.31.

Harmadik évadához érkezett a Válótársak, az RTL Klub legnépszerűbb hazai gyártású sorozata. Dávid, Bálint és Jocó szerelmi életének és anyagi nehézségeinek történetét január 4-től folytatja a csatorna, és az alkotók azt ígérik, fordulatokban ezúttal sem lesz hiány, ám az új részek sokkal komorabbak, mint az eddigiek. Sőt az is bátran elkezdheti követni, aki nem látta az első két évadot, ugyanis a harmadik széria önállóan is megállja a helyét.

A cselekményről egyelőre alig tudni konkrétumokat, de az biztosnak tűnik, hogy a Scherer Péter alakította Dávid és a feleségeként Tamara bő­rébe bújt Balsai Móni megpróbálja rendbe hozni a házasságát, őket ugyanis a friss évadban egy párterapeuta, Alföldi Róbert kanapéján látjuk vi­szont. Ez azért is furcsa, mert Dávidnak időközben lesz új kapcsolata… 

Ám még ennyire sem alakul jól a harmadik évadban a Lengyel Tamás alakította, gátlásos Joci élete, aki elvállal egy gyanúsan jól fizető munkát, amely miatt komoly bajba kerül.

A Stohl András alakította Bálint feleségét, Gubás Gabit még mindig Nagy Ervin szereti, aki az új évadban is rendesen elveri a sorozat nagy nőcsábászát. 

– Bálint a harmadik évadban egyre lúzerebb, egyre ke­vésbé jönnek össze neki a dolgok, küzd magával és az egyre bonyolódó magán­életével – nyilatkozta még a forgatáson Stohl.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek