Celeb

Hajdú mellől eltűnt a barátnője

Bors

2017. június 14. szerda 05:00

Bár úgy nézett ki, hogy nagy a szerelem köztük, Eszter és Péter útjai a jelek szerint egy ideje külön csapáson haladnak. A tévés a hétvégén Izraelben volt egy esküvőn, oda sem vitte magával a kedvesét.

Egy ideje eltűntek a közös, szerelmes fotók az internetről, jó egy hónapja nem láttunk már meghitt pózolást a gyönyörű és dekoratív Esztertől és Hajdú Pétertől. Pedig a szerelmük hajnalán nem fukarkodtak ezekkel. Közös szerelmes fotóikat rendre, s igen gyakran feltöltötték a Facebookra és az Instagramra, innen tudtuk meg, hogy Péter idén március másodikán mutatta meg először a nyilvánosságnak 28 esztendős  új választottját.

Viharos kapcsolat

Sarka Kata 2017. január első napjaiban beszélt először arról, hogy Hajdú Péternek barátnője van, ezt Péter akkor tagadta. Sokáig azonban mégsem tudta titokban tartani a viszonyt, mert Kata egyik rajongója lebuktatta Pétert és az akkor még titokzatos barna nőt. Ezután egy csendes időszak jött, majd Hajdú 2017. március 2-án kitette az első hivatalos képüket azzal a szöveggel, hogy íme az első közös fotójuk.

Ezután posztoltak Londonból, ahol Vujity Tvrtkót látogatták meg, pihentek Olaszországban, közösen síeltek is, boldogan bújtak össze a fényképezőgép előtt – aztán, ahogy közeledett a nyár, egyre ritkábbá váltak a fotók. Mostanra például egyet sem látni, az utolsó közös kockát április 30-án, Rómában töltötték fel az oldalaikra. Hogy az azóta eltelt öt hét alatt mi történt, csak találgatni lehet, minden­esetre a tévést és kedvesét már hivatalos eseményeken sem látni együtt, sőt minden valószínűség szerint a hétvégén is külön voltak. Hajdú ugyanis ekkor Izraelben tartózkodott egy barátjánál, erről számtalan fotót látni: ezeket azonban mindet saját maga készítette, úgy tűnik, nem akadt, aki megnyomja a kamera gombját.

Hogy mi a kommunikációs csend oka, arról a páros egyik közeli barátja beszélt a Borsnak:

– Nagy valószínűséggel nincs minden rendben közöttük. Péter több barátjának is megemlítette, hogy nem fogja bemutatni Esztert a gyermekeinek, ami Hajdúnál egyenlő a szakítással...

Az elszólás azért beszédes, mert Sarka Kata nemrégiben úgy nyilatkozott a BEST magazinnak, hogy Péterrel megbeszélték, a tőle már külön élő férje csak akkor mutatja be a közös gyermekeiknek, Noncsinak és Dávidkának az új választottját, ha az komoly kapcsolat lesz. Ne viselje meg lelkileg a kicsiket az, ha esetleg rendre idegen nőket látnak az apjuk oldalán. Ha Hajdú nem akarja bemutatni Esztert, az csak­is annyit jelenthet, hogy már nem terveznek a jö­vőre…

Kerestük telefonon Hajdú Pétert, de sajnos nem értük el, Eszterrel viszont sikerült beszélnünk, aki bár nem akart nyilatkozni, hosszasan hallgatott, amikor elmondtuk neki, miért keressük. A fiatal marketingmenedzser először sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánta az értesüléseinket, majd később visszahívta lapunk munkatársát, és kö­zölte, minden rendben közte és Péter között.

Beszédes azonban az, hogy egyszer már a nagy nyilvánosság előtt sikerült összekülönböznie Eszternek és Pé­ter­nek. Ez év már­ci­u­sában a fi­atal lány azt nyilatkozta a Ri­post­nak, hogy 28 éve­­sen nem kez­dene olyan kapcsolatba, ahol nem jöhet szóba a gyerekvállalás. Hajdú azonnal ki­adott egy másik nyilatkozatot arról, hogy ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy gyereket akarnának, majd azt is hozzátette: korainak bizonyult kilépni a nyilvánosság elé Eszterrel.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Véletlen megölte az anyját egy 12 éves fiú

borsonline.hu

Gyomorforgató, mivel magyarázta tettét a kutyájával éveken keresztül kéjelgő asszony

mandiner.hu

Zelenszkij: A háborúnak a Krím felszabadításával kell véget érnie

life.hu

Közös, pocakos képet készített Borbély Alexandra és Nagy Ervin

vg.hu

Kimerültek a kvóták, akadozik Kalinyingrád ellátása

origo.hu

Ashton Kutcher megvakult, megsüketült és lebénult egy ritka betegség miatt

mindmegette.hu

Királyi kocsmárost keres II. Erzsébet, ezek a feltételei

borsonline.hu

Elképesztő hőség: Megdöbbentő bejelentést tettek a meteorológusok

borsonline.hu

Különleges versenyző: Iván Bence győzni jött a Dancing with the Stars-ba

borsonline.hu

Váratlan fordulat az inárcsi édesanya eltűnésével kapcsolatban, súlyos dolgokat állít az exe

nemzetisport.hu

Exkluzív dokumentumfilm-sorozatot forgatott Szalai Attiláról a BioTechUSA (x)

További cikkek

Elhivatottság

A Dancing with the Stars kisembere: Akkor is mi leszünk a legnagyobbak!

Szexi

Kinn a cici és a fenék is: A pornós szerint így kellene öltözködnie minden dolgozó nőnek