Celeb

Csisztunak ott kell hagynia az ATV-t

Bors

Létrehozva: 2017.06.06.

Még egy új adás kerül a képernyőre a Csisztu24-ből, utána a tévésnek véget érhet a karrierje az ATV-nél, a csatorna vezetése ugyanis úgy határozott: nem hosszabbítják meg a szerződését - értesült a Blikk.

"Nem úgy sikerült a műsor, ahogy azt a vezetés várta volna. Nem véletlen, hogy a csatorna eddig nem rendelte meg a Csisztu24 következő évadát" - magyarázta a lapnak egy informátor. 

Botrány Norbival

Csisztu Zsuzsa műsorának legutóbbi adása botrányba fulladt: mint arról a BorsOnline is beszámolt, a tévés és Schobert Norbi ugyanis csúnyán összeveszett a felvételen. Talán ez is közrejátszhatott abban, hogy nem kér a csatorna a beszélgetős műsorból, bár úgy tudni, hogy már régóta napirenden volt, hogy nem tartanak rá többé igényt. 

Csisztu egyébként úgy tudja, nem egy, hanem három adás lesz: "A Csisztu24 29 epizódjában 58 közismert hírességet láttam vendégül az elmúlt két évadban. Még három epizód hátravan a tavaszi sorozatból, amelyben mások mellett olyan világklasszis sportolók is megszólalnak és vallanak őszintén az életükről, mint Besenyei Péter vagy Szécsy Zoltán, és persze nagyszerű színészek és művészek is, mint Esztergályos Cecilia, Gaál Noémi, Németh Kristóf és Kembe Sorell, akik elutaznak velem egy teljes napra, hogy őszintén meséljenek." A lapnak hozzátette: még korai a műsor jövőjéról beszélni...

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek