Celeb

Stohl kerül Balázs helyére a Class FM-en

Fái

Létrehozva: 2017.03.30.

Sebestyén Balázs pitiánerséget és bosszút emleget, szerinte a tulajdonos elégtételt akart venni a színész szerződtetésével.

Amikor kiderült, hogy Stohl András eljön a Vígszínháztól, Se­bestyén Balázsék is beszélgettek erről a Reggeli Show-ban. Balázs akkor azt mondta: tudja, miért, de nem árulja el. Ez rendkívül korrekt volt tőle, főleg azért, mert a Class FM-ről és a szép emlékű Morning Show-ról van szó, amire meglehetősen ki van hegyezve a műsorvezető.

Néhány napja élő adásban beszélt róla:

– Miután eljöttünk, nagy erőkkel azon dolgoztak, hogy beültessenek közszereplőket az online adásba, nagyon sok pénzt ajánlva nekik. Kiderítettük, kiket kerestek meg, és valóban őrült pénzekért csábítják-e az A kategóriás hírességeket.

– Bizto­san tudom, hogy Be­reczki Zo­lit is megkeresték. Az énekes a menedzserével ment be a Classba – mesélte informátorunk.

– Kettejüket együtt akarták úgy, mint műsorvezető, főszerkesztő, ahogy Sebestyén Balázs is együtt dolgozott a feleségével, Vikivel. Elképesztően sok pénzt ajánlottak ne­kik, akkora összeget, amire egy  szerűen nem lehet nemet mondani. Ők mégis megtették, Bereczki azzal indokolta a döntését, hogy imádja a mostani életét, színházzal, kon­certekkel. Aztán Stohlt is behívták próbafelvételre, ő igent mondott. Azért is jött el a Vígből, mert az esti fellépéseket nem lehet bírni úgy, hogy hajnali négykor kel. Neki is olyan összeget kínáltak, amiből egy-két év alatt elegáns egzisztenciát lehet felépíteni.

Érthető Stohl döntése: újból fel kell építenie az életét, miután ta­valy elhagyta a családját. Akkor azt nyilatkozta, nem hagyja, hogy két pici gyermeke bármiben is hiányt szenvedjen. A hétköznapi reggeli rádiózás mellé pedig még simán befér, hogy tévézzen, forgasson. Természetesen megkerestük Stohl Andrást, de csak annyit mondott: ezt a információt sem cáfolni, sem megerősíteni nem fogom.  

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek