Celeb

Nagy szerelmek: Lisa tízévesen nézte ki magának a színészt

Bors

2016. november 26. szombat 16:00

Dustin Hoffman 79 éves korában is dolgozik. De a napokban az Emmy-gálát kihagyta: a családja fontosabb a karrierjénél.

Dustin Hoffman gyerekként zongorázott, aztán a színjátszás iránt kezdett érdeklődni, de elmaradoztak a sikerek. Harminckét évesen megnősült, örökbe fogadta felesége két gyermekét, de pár év múlva elvált, a gyerekekről azonban soha nem feledkezett el. Az áttörést a Diploma előtt című film hozta meg számára, majd a Maraton életre-halálra és a Kramer kontra Kramer stabilizálta helyzetét a filmszakmában. De addig nagyon sok küzdelmen kellett átesnie.

– Dustin szépen zongorázott, például a szüleim esküvőjén is ő játszott, ekkor én már anyukám pocakjában voltam – meséli későbbi felesége, Lisa. – Sokszor viccelődünk, hogy valószínűleg már akkor beleszerettem a zongorajátéka alapján. Az ő édesanyja és az én nagymamán jó barátnők voltak, egy háztömbben laktunk. A zenei pályáról a színjátszás felé fordult, amikor az ország más pontjain kapott munkát, akkor is hazajárt, gyakran találkoztam vele. De csak csordogáltak a megkeresései, gyakran mondogatták is a közös ismerősök, hogy „szegény Dustin, nem lesz belőle semmi, be kéne állnia az apja bútorbizniszébe”. De ő nem adta fel. Úgy 26–27 éves lehetett, amikor az egyik olyan alkalommal, amikor itthon volt, zongorázott nekem és az öcsémnek, arra biztatott, hogy táncoljak, nagyon jól elszórakoztatott minket. Én ekkor tízéves voltam. Miután el­ment, azt mondtam a nagymamámnak, remélem, hogy megvár, ugyanis én akarok lenni a felesége.

A már említett első házasságára még csak ezután került sor, de rövid életű volt a kapcsolata Anne-nel. Lisa 22, Dustin 38 éves volt, amikor végre tényleg egymásra találtak.

– A nagymamám meghalt és Dustin átjött kifejezni a részvétét – folytatta Lisa. – Ahogy megláttam, tudtam, hogy össze fogunk házasodni. Dustin megkérdezte, hány gyereket akarok, mondtam, hogy hatot, erre azt felelte, neki már van kettő, akkor legyen négy. Annyi lett.

A kiváló színész mellett Lisa is megvalósíthatta önmagát: elvégezte a jogi egyetemet, de a négy gyerek mellett és a férje karrierjét figyelembe véve nem helyezkedett el a szakmájában, inkább menedzselte a családot. Amikor felnőttek a gyerekek – már két unokájuk is van –, egy kozmetikai céget alapított, de fő tevékenysége ma is a feleség, az anya, és most már a nagymama szerepe.

További cikkek

Bizarr

Eddig használt bugyikat árult, de most még meredekebb területre merészkedett Rebekka

Meglepő

Kínos felvétel került elő Kulcsár Edináról - Videó

Ez is érdekelhet

life.hu

Megdöbbentő dolog derült ki a Covid-oltásokról: sok esetben ez okozza a mellékhatásokat

mindmegette.hu

4 dolog, amit SOHA ne csinálj a konyha takarítása közben

life.hu

Sztárok, akiktől el kellett búcsúznunk 2021-ben

mandiner.hu

Oroszország harckészültségi ellenőrzésekbe kezdett

delmagyar.hu

A Tiszába ugrott egy személy Szegeden - Fotók

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Corrales-bravúrokkal Spanyolország elődöntős

origo.hu

Varga Mihály: Az eddiginél magasabb kamatprémiumot fizet a Prémium Magyar Állampapír

she.life.hu

Rossz hírem van: ez történik veled, ha nem szexelsz rendszeresen

mandiner.hu

Fürjes Balázs: Nem lesz privatizáció, a Haggenmacher villa köztulajdonban marad!

life.hu

Ez a hatóanyag gyorsítja a koronavírusból való felépülést: gyógyszertárakban vény nélkül kapható

origo.hu

Így állt meg az élet az extrém havazás miatt Isztambulban - galéria