Celeb

Kiderült, ki lesz Harsányi Levente partnere

Bors

Létrehozva: 2016.08.14.

Kiderült, ki lesz Harsányi Levente partnere a Magyarország, Szeretlek! című műsorban. Nos, az új csapatkapitány Kraszkó Zita, akit augusztus 28-án már láthatnak is a nézők a Duna TV-n 19.30 órától vasárnap es­ténként.

Forrás: MTVA

Zita a tévénézők előtt ma még eléggé ismeretlen. A szegedi egyetemen végzett rajz-művészettörténet majd  kommunikációszakot. Később az Iparművészeti Egyetem video-animáció művésztanár szakára járt, de inkább a kamera másik oldala érdekelte.

Hihetetlen, de igaz: volt saját dzsessz-zenekara is! Nevét pedig a színházi közönség többek között a Thália Színház, a Krétakör és a Hepp! Színház előadásain ismerte meg.

Játszott a Krétakörben, tagja volt a Grund Improvizációs Színháznak, rendezett realitysorozatot és szinkronszínészként is számos szerepe volt. Improvizációs trénerként a Beugró és a Dumaszínház fellépőit is tanította. 2004 és 2006 között pedig a Feszti körképet vezette a közszolgálati televízión.

Rá egy évre a Jazzy Rádió műsorvezetője volt, A közmédiában 2015-ben a Balatoni nyár műsorvezetőjeként dolgozott, 2016-ban a Duna közszolgálati csatornán az Oscar-gála magyar közvetítésének műsorvezetőjeként tűnt fel, majd ismét a Balatoni nyárban láthatták a nézők Harsányi Levente műsorvezető-társaként. Elődje, Tatár Csilla – mint hírül adta a Bors – A Dal műsorvezetői szerepére készül, babázik és blogot vezet.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek