Celeb

Szakított Zimány Linda és Kedves Feri?

Bors

Létrehozva: 2016.07.09.

<p>Szerelmük hajnalán azt nyilatkozták, hogy nullától huszonnégy óráig együtt akarnak lenni. Ehhez képest a zamárdi éjszakában úgy viselkedtek, mint két idegen.</p>

Házasság, gyerek, közös élet – mesébe illő terveket szövöget Zimány Linda Kedves Ferenccel. A valóság ezzel szemben teljesen más képet mutat róluk – vélik azok, aki látták, miként mulat Zimány és Kedves csütörtök éjjel a Balaton Soundon, egymástól teljesen függetlenül, mint két idegen.

Az üzletember a VIP-részlegen horgonyzott le és bulizott barátaival egész este. Táncolt, jóízűen beszélgetett, ölelkezett és múlhatatlan jókedvvel hallgatta az elektronikus zenét a celebek gyűjtőhelyén. Lindát azonban hiába kerestük a közelében, ezen a helyen egyszer sem futottunk vele össze. A modell barátaival a Sound minden más helyszínén feltűnt. Fiúkkal és lányokkal keresztbe-kasul szántotta fel a fesztivál területét, több koncerthelyszínen is megállt társaságával, mindenhol ittak valamit, és önfeledten táncoltak, nevetgéltek. Aki nem tudná, hogy Linda és Kedves Ferenc egy pár, az akár könnyen az egyik fiút is hihették volna a modell társának. Linda egyik sráchoz sem került közel, barátként bulizott a társasággal. 

– Szerintem nincs abban semmi különös, ha egy szerelmespár két tagja egy fesztiválon különböző zenét akar hallgatni a barátaival. Nem az egész estét töltöttük külön, egy koncert erejéig váltunk el egymástól. Köszönjük szépen, továbbra is boldogok vagyunk – nyilatkozta a Bors kérdésére Linda.

A modell ritkán ad interjút, de akkor mindig hangsúlyozza, közte és – ahogy ő szólítja – Fecó között tökéletes az összhang. – Én most boldog vagyok és harmonikus, hogy végre olyan férfi van az éle­temben, aki a társam, és jól érzem magam a társaságában – mondta a jogász végzettségű szépség korábban a Fókusznak.

– Szerintem Linda olyan zseniális tündérnő – azon túl, hogy nagyon szép –, olyan humora van és annyira szórakoztató, ami engem olyan szinten megfogott, hogy nullától huszonnégy óráig rettentően imádok vele együtt lenni – mondta akkor a Fókuszban Lindáról a párja, Kedves Ferenc.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek