Celeb

Floridai prostiügyek: magára ismert Éden Niki

GYLF

Létrehozva: 2015.07.08.

Bevallotta, ő van az általunk közölt képen, és ismeri a szervezőket.

A Bors floridai prostiüggyel foglalkozó cikkének egyik fotóján magára ismert, ezért megkeresett minket Éden Niki, és bevallotta, ismeri a „szervezőket”.

Első körben még azt mondta, sosem járt a tengerentúlon, néhány óra elteltével azonban beismerte, volt már ott.

– Való igaz, az egyik képen én vagyok, Floridában készült tavaly ősszel – mondta a BorsnakÉden Niki.

– Az Éden Hotelben a párom Krisztián volt, a műsor után ő Amerikába utazott. Nagyon jóban voltunk ezután is, leveleztünk. Többször csábított, hogy menjek nyaralni. Amikor kiutaztam, volt az a barátnője, akivel a képen vagyok. Engem soha nem érdekelt, mivel foglalkoznak, megvolt a saját életem. Megmutatták Amerikát, és arról sincs fogalmam, mit jelent a „tour” (előző cikkünkben túrázás – a szerk.). Felháborít, hogyha valakinek ilyen a külseje, kimegy Amerikába és ilyen embereket ismer, rögtön megvádolják, hogy örömlány – kelt ki magából Niki.

Tény, hogy már 2013-ban megjelent egy cikk Éden Krisztiánról, aki az interneten lányok tucatjait ostromolta jól fizető, tengerentúli munka lehetősé­gével.

– Azt is elismerem, ők vették meg a repülőjegyem, de azért, mert így sokkal olcsóbb volt. Rosszkor voltam rossz helyen. Több ezer lány járhatott kinn, és pont engem vesznek elő. De so­sem szorultam rá, hogy ilyen munkát végezzek – zárta le a kérdést Niki.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek