Celeb

ValóVilág 7: Lacinak már Fanni kell

Bors

Létrehozva: 2014.11.23.

Hogy az idei évad más lesz, mint bármelyik ValóVilág, azt már a beköltözött játékosok személyisége alapján tudhattuk, arra viszont csak kevesen számíthattak, hogy ilyen gyorsan szövődnek, s bomlanak fel szerelmek a villában.

Míg VV Laci eddig a playmate Dó­rinak csapta a szelet, csókolóztak is, mára mind­ez a múlté. Miután ugyanis Dóri megmondta Lacinak, hogy túl éretlennek és fiatalnak tartja magához, az alfahím bosszút forralt. Mindenáron meg akarta bántani a címlaplányt.

Dóri végül zokogásban tört ki a fiú miatt, egy újabb veszekedésüknek köszönhetően még az ágyát is méteres távolságba tolta Laciétól. A szakítástól azonban meglepő módon nemcsak a szőkeség, hanem Laci is kiborult. A macsónak elmondása szerint annyi nő törte össze a szívét, hogy bánatában Fanninál keresett vigaszt.

Mikor össze voltak bilincselve, Laci megérezte, hogy Fanni nem közömbös iránta, neki pedig első naptól bejön a lány. Most pedig, ha Dennis rájuk nem nyit, még csókolóznak is. Nos, lehet, hogy Laci lelkének jól jön majd a váltás, ám szerdán csereshow lesz, ahol a szimpátiaszavazatok döntenek. Kérdés, mit szólnak majd mindehhez a nézők.
 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek