Celeb

Ruhákat árul az x-faktoros Benji

T. T.

Létrehozva: 2014.10.28.

Az X-Faktor felfedezettjét tudatosan nevelik munkára, Benji hétvégenként fehérneműt és ruhát árul szülei üzletében. A családban senki nem tud énekelni, így nem is értik, honnan örökölhette a tehetségét.

Ezernyi színes üzlet, végtelen mennyiségű áru­készlet és tucatnyi eladó – az ország legnagyobb ázsiai üzletében dolgozik az vietnami származású x-faktoros, Benji anyukája. A Bors felkereste a büszke mamát, aki szombaton még fiának szurkolt az élő adásban, de hétfő délelőtt már a pult mögött várta a vásárlókat. A mosolygós anyuka, Nguyen Thi Ngoc Anh a nyelvi nehézségek ellenére is készségesen beszélt fia tehetségéről és arról, mennyire érzi reális jövőnek az énekesi álomkarriert.

– Benji már egészen kicsi kora óta énekel, emlékszem, kezdetben a videokazettáról hallgatta a vietnami dalokat, majd szép lassan megismerkedett a magyar slágerekkel is. Soha nem volt a családunkban zenész, ám amint az apja is meglátta benne tehetséget, azonnal beíratta zongoraórára – emlékezett vissza az anyuka. – Természetesen nagyon szurkolunk neki, ám tisztában vagyunk vele, hogy nem biztos a győzelem. Benji kitartó és erős személyiség, aki tudja, hogy az énekesi pálya nem jelent biztos megélhetést. Ha ez nem jön be, akkor könyvelő vagy marketingszakember szeretne lenni – magyarázta az anyuka, aki nemcsak Benjit, de kisebbik fiát is szorgalmas és dolgos embernek neveli.

– Összetartó család vagyunk, ezért a fiúk is gyakran segítenek az üzletben. Benji például hétvégenként sokat dolgozik, mivel a boltban nem csak eladunk, méretre is szabjuk a ruhákat, így sokszor nincs időm a vásárlókat figyelni, mert a varrógép mögött ülök. Ekkor szokott segítségemre sietni Benji, aki a vásárlókat is szívesen kiszolgája – büszkélkedett a mama.

A hétfői próba közben értük utol Benjit, aki a Borsnak elmondta, hogy szívesen dolgozik szülei üzletében. – Mióta bekerültem a versenybe, előfordult, hogy autogramot kért tőlem egy vásárló, és már fotózkodtak is velem az üzletben. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek