Celeb

Milliárdos karjában virult ki Keresztes Ildikó

Munkatársunktól

2014. szeptember 21. vasárnap 05:00

Egyre többen beszélik: az énekesnő nem véletlenül ragyog, egy titokzatos férfinak köszönhetően boldog újra. Nem is akárki, az ország egyik legbefolyásosabb embere kényezteti Keresztest.

Őrült nagy szerelemről, izgalmas-titkos randevúkról, hatalmas virágcsokrokról és pár napos eltünedezésekről suttog a város: Keresztes Ildikónak van valakije! Az illető a pletykák szerint egy annyira befolyásos ember, hogy még a nevét sem merik kiejteni Ildikóval összefüggésben, nehogy meghallja valaki, és jelentse, mert akkor a pletykálkodó esetleg elveszítheti a munkáját. A befolyásos gavallér neve olyan félelmet vált ki mindenkiből, mint a Harry Potter- mesében a Sötét Nagyúré, „akinek nem mondjuk ki a nevét”.

Ildikó azonban nem fél, sőt! Az utóbbi időben szemmel láthatóan kivirult, szinte lubickol az életben. Remekül néz ki, kirobbanó formában van, a testét rendszeresen edzi, a sztárban sztáros produkciói is elképesztők voltak. Mindegy neki, hogy Madonnát vagy Pinket kell adni, őrült vehemenciával és profizmussal hozza a figurákat.

Sokan mondják, hogy mindezt rég áhított lelki békéjének köszönheti, és éppen ez az, amit barátai, rajongói kívántak neki, amikor nemrégiben nagy traumán esett át. 2012-ben, huszonöt együtt töltött év – ebből öt év házasság – után vált el Kicska László zenésztől. Az énekesnőt rendkívül megviselte a szakítás, hiszen nem titkolta, ő élete végéig tervezett az EDDA gitárosával. Személyes kudarcként élte meg a válást.

Lapunk úgy értesült, hogy a titokzatos, nagy szerelem közel egy éve tart, nem véletlen hát, hogy Ildikó ezalatt az idő alatt vált szomorú, túlérzékeny, sokszor sírdogáló asszonyból láthatóan boldog, kiegyensúlyozott hölggyé.

Természetesen kerestük a művésznőt, de nem tudtuk elérni.

Tavaly egy barátnő elszólta magát 

2013-ban a BEST magazinban nyilatkozott Keresztes Ildikó egyik közeli barátnője, aki véletlenül kikotyogta, Ildikónak bizony van valakije:  „Pasik, ugyan már! Van egy, elég az neki” – mondta, majd hozzátette: „Ildi annyi rosszat kapott az elmúlt években egy-két újságtól, hogy soha az életben nem fog a barátjával fotós kamerája elé állni. Nekem is csak hónapokkal később mondta el, hogy van valakije”. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Itt a MOL különleges beszámolója

vg.hu

Zelenszkij már ősszel tudhatta, hogy támadni fognak az oroszok

mandiner.hu

Állandó pörgés az életem – Bíró Lajos a Mandinernek

ripost.hu

Egy időutazó megjósolta II. Erzsébet királynő halálát

origo.hu

Holtan találták Vajna Tímea barátját, a rendőrség is nyomoz

astronet.hu

Ez a 4 csillagjegy a kezébe veszi a sorsát, és megvalósítja az álmait augusztus végéig

borsonline.hu

Szlávik János bejelentette: új fertőzés terjed, súlyos megbetegedést okoz

borsonline.hu

Durva változás jön a budapesti tömegközlekedésben, közleményt adott ki a BKK

borsonline.hu

Fotó: Olyat csinálnak Rúzsa Magdi ikrei, szüleik szétröhögik magukat

További cikkek

Kihívás

Megküzdött a gyilkos kórral a magyar zenész

Probléma

Otthagyta az elvonót Molnár Gusztáv, súlyos dolgok derültek ki