Celeb

Kapócs Zsóka házassága csak 6 napig tartott

Sz. B.

2014. április 10. csütörtök 08:25

Ilyen se volt még: egy napon derült ki, hogy a színésznő hozzáment Orbán Viktor tanácsadójához, és az is, hogy képtelenek együtt élni. A színésznő bevallotta, rossz döntést hozott.

Kapócs Zsóka és Habony Árpád még januárban összeházasodott – derült ki a szerdai Blikkből. Csoda, hogyan tudták ezt három hónapig titokban tartani.

Tegnap barátok, ismerősök, újságírók egymás után tárcsázták a színésznőt, hogy gratuláljanak és minél többet megtudjanak a részletekről. Zsóka a sok nekiszegezett kérdést kikerülve délután hat óra előtt a Facebook-oldalán tisztázta magát.

„Sajnos rossz döntést hoztam (hoztunk), amikor igent mondtam, de ez kellett ahhoz, hogy végleg el tudjam engedni Őt. Azt gondoltam bután, hogy a papír majd változtat a dolgokon, pedig semmit! Az esküvőt követően eltűntem egy hétre, így nem maradt kérdés, hogy együtt folytatjuk-e!” – írta Habony Zsóka aláírással közösségi oldalán.

Első hallásra meglepő: egy napon derül ki, hogy összeházasodtak és hogy válnak. Ha azonban visszagondolunk az egymás mellett töltött viharos három és fél évükre, talán nem is olyan furcsa. Orbán Viktor tanácsadója egy évvel ezelőtt kérte meg a színésznő kezét, de szerelmük már akkor is többször megingott.

Habony a miniszterelnök legbensőbb köréhez tartozik, munkájában és magánéletében is kerüli a címlapokat, ám a szép színésznő mellett gyakran reflektorfénybe került. Többször szakítottak és kibékültek, csapongó szerelmüket végül házasságkötéssel próbálták megszilárdítani.

A várakozásokkal szemben azonban a lánykérés után sem csitultak a viták. Az is előfordult, hogy Zsóka a Facebook-oldalán volt kénytelen megvédeni magát Habony nyilatkozata után. „A kapcsolatnak én vetettem véget, hiszen nem működött!” Ezek után Kapócs bejelentette: visszavonul.

Az összeveszések után tegnapig csönd övezte kapcsolatukat. A Bors úgy tudja, az esküvő után egy hétig sem bírták egymás mellett, és már a válókeresetet is beadták.

Gyors kézfogó, gyors válás

A sztárok világában nem egyedülálló, hogy egy hirtelen jött frigyet gyors válás követ.

Britney Spears 2003. január 3-án egy átmulatott éjszaka után ment hozzá gyerekkori pajtásához, Jason Alexanderhez. 56 órával később érvénytelenítették a frigyet.

Ugyanígy Vegasban vezette oltár elé a Baywatch egykori vízimentőjét, Carmen Electrát a kosarassztár Dennis Rodman, aki kilenc nappal később a nász érvénytelenítését kérte, mondván, a lagzin drog hatása alatt állt.

Eddie Murphy és Tracey Edmond két hétig bírta ki egymás oldalán. 

További cikkek

Utolsó

Ez volt Csollány Szilveszter utolsó tévés szereplése - videó

Videoklip

Most jött ki Kulcsár Edina első saját dala: súlyos dolgokról énekel

Ez is érdekelhet

origo.hu

Fontos figyelmeztetést adtak ki rengeteg magyar autótulajdonos számára

borsonline.hu

Lesújtó hírt jelentett be a színház: elhunyt a 43 éves magyar színész

she.life.hu

Miért csaljuk meg a másikat? Talán csak a szívünk túl nagy...

hirtv.hu

Brutális támadás: Fényes nappal verték véresre a kutyasétáltató nőt - 18+

kemma.hu

Május 1. úti gyalogosgázolás: megszólalt az édesanyjáért aggódó férfi

nemzetisport.hu

Afrika-kupa: Kamerun legyőzte a vészkapussal felálló Comore-szigeteket

vg.hu

Eddig számít fertőzőnek, ha pozitív lett a Covid-tesztje

ripost.hu

Összeomlottak Varga Irén rajongói. Kedvencük bejelentette, hogy nincs tovább

borsonline.hu

Megható! Csollány Szilveszter utolsó fotója, amit megosztott magáról

origo.hu

"Fojtogat a sírás, megszólalni is alig tudok" - Magyar Zoltánt megrendítette Csollány Szilveszter halála