Celeb

VV 6: máris itt az első csók!

GYLF

Létrehozva: 2014.01.20.

Tiszta érzelmek, az ösztönök győzelme? Netán az alkohol hatása? Vagy inkább egy lépés a népszerűség növelése, a győzelem felé? Miért csókolózott a férfifaló és a csodabogár?

Arra senki sem fogadott volna, hogy a ValóVilág hatodik szériájának első csókja VV Simon nevéhez köthető majd.

A csodabogár szombat este került közel a férfifaló lányhoz. Előbb csak egy erotikus játékot űztek, majd egy apró, lopott csók is elcsattant közöttük. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy az eddig ötszáz pasival szexelő Charlotte nagyon részeg volt az este folyamán. Simont így pillanatok alatt bevonszolta a nyugiszobába, ahol a lopott csók is elcsattant.

A fiú szerint a lány nagyon hasonlít egy korábbi barátnőjére, a férfifaló pedig azt hangoztatta, imponál neki, ha Simon féltékeny rá.

Mivel a VV 6 során már mobiltelefonról lehet szavazni a lakókra, így mindenki naprakész abból, ki mennyire népszerű a villában. Legalábbis a villalakókat leszámítva. VV Simon a műsor során toronymagasan vezeti ezt a listát, így az sem kizárt, Charlotte csak megérezhette, hogy a csodabogár egyelőre mindenkit lepipál a főnyereményért zajló versenyben. Így az ő hátán, azaz ajkán kapaszkodva talán a saját népszerűsége is nőhet majd.

Simont egyébként a szavazók közel 37 százaléka favorizálja, míg Charlotte alig három százalékon áll.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek