Celeb

Pécsi Ildikó megszerette a ráncait

A. T.

2013. június 27. csütörtök 11:45

Nem zavarják a ráncok Pécsi Ildikót, aki korábban férfiak ezreit babonázta meg szépségével. Belenyugodott abba, hogy nincs recept az örök fiatalságra, és köszöni, jól érzi magát a bőrében.

Pécsi Ildikó hetvenhárom évesen is igazi nő. Az egykori szexszimbólum, akibe a fél ország szerelmes volt, méltósággal viseli az idő múlását, és a munkáról sem hajlandó lemondani. Hivatalosan ugyan évek óta nyugdíjas, de hétköznapjai közel sem a pihenésről szólnak.

Már több mint ötven éve van a színi pályán, s ma is szívesen járja önálló estjével az országot: lemezt készít, irodalomórát tart gyerekeknek, női magazinba publikál és belekezdett egy Blaha Lujzáról szóló életrajzi kötetbe is. A színésznővel a Gödöllői Királyi Kastélyba beszéltünk meg találkozót, ahová, bár kissé sántikálva, de energikusan, könnyed nyári ruhában, diszkrét sminkben és kifogástalan frizurával érkezett.

– Ha örökre fiatal akartam volna maradni, akkor annyi szépség kimaradt volna az éle-temből… A legnagyobb ajándék az élet, meg kell becsülni, még ha öregedéssel is jár. Valóban egyre mélyebbek lesznek a ráncaim, de megtanultam szeretni őket, a hajamat lenövesztettem és próbálok odafigyelni magamra – mondta Pécsi Ildikó, akit életszeretete már sokszor megmentett a halál torkából. – Volt méhen kívüli terhességem, a szülésem sem zajlott komplikációmentesen, évekkel ezelőtt pedig súlyos autóbalesetem volt, cukorbeteg vagyok, és még sorolhatnám – de szeretek élni.

A színésznő az energiáit nemcsak a hivatásából, hanem a családjából is meríti. Férjével, Szűcs Lajos egykori focistával egy fiuk született, imádott unokájuk pedig már tizennégy éves. Szabad-idejük nagy részét kettesben töltik, immáron négy évtizede. – Nekünk is vannak vitáink, ilyenkor Zsörtinek hívom a férjemet – nevetett Ildikó, akinek gondolatait legjobban egy jó könyv kapcsolja ki.

További cikkek

Szexbotrány

András herceg 11 oldalon keresztül tagadja az ellene felhozott vádakat

Válás

Meglepő dolgot állítanak Kulcsár Edina új párjáról: Ezért nem kell elválnia?

Ez is érdekelhet

borsonline.hu

Most adták ki a meteorológusok: borzalmas, ami az ország felé tart

life.hu

Csodálatos hír: megszületett a népszerű színésznő második gyereke - Fotó

vg.hu

Diplomáciával próbálják megelőzni az ukrajnai háborút

boon.hu

Hajléktalanná vált a két miskolci mentős (videóval)

origo.hu

Tempósan jöhetnek a frissítések a Galaxy mobilokra

nemzetisport.hu

NB I: Örülnék, ha állandó bajnokesélyes lenne a Puskás Akadémia – Hornyák Zsolt

vg.hu

Az egyéjszakás kalandoknak is véget vethet a Covid

mandiner.hu

Márki-Zay Gulyás Mártonról: Ő nyíltan meleg, és szerintem kommunista. Nagyon szeretem!

life.hu

A Covid ölte meg a 25 éves magyar kismamát, férje zokogva beszélt a tragédiáról

origo.hu

Ezek most Magyarország legolcsóbb új autói, ki nem találná, melyik márka áll az élen

origo.hu

Elszaladt egy raklap térkőért a tüzépre, az autójától mindenkinek elakadt a lélegzete