Celeb

Pécsi Ildikó megszerette a ráncait

A. T.

Létrehozva: 2013.06.27.

Nem zavarják a ráncok Pécsi Ildikót, aki korábban férfiak ezreit babonázta meg szépségével. Belenyugodott abba, hogy nincs recept az örök fiatalságra, és köszöni, jól érzi magát a bőrében.

Pécsi Ildikó hetvenhárom évesen is igazi nő. Az egykori szexszimbólum, akibe a fél ország szerelmes volt, méltósággal viseli az idő múlását, és a munkáról sem hajlandó lemondani. Hivatalosan ugyan évek óta nyugdíjas, de hétköznapjai közel sem a pihenésről szólnak.

Már több mint ötven éve van a színi pályán, s ma is szívesen járja önálló estjével az országot: lemezt készít, irodalomórát tart gyerekeknek, női magazinba publikál és belekezdett egy Blaha Lujzáról szóló életrajzi kötetbe is. A színésznővel a Gödöllői Királyi Kastélyba beszéltünk meg találkozót, ahová, bár kissé sántikálva, de energikusan, könnyed nyári ruhában, diszkrét sminkben és kifogástalan frizurával érkezett.

– Ha örökre fiatal akartam volna maradni, akkor annyi szépség kimaradt volna az éle-temből… A legnagyobb ajándék az élet, meg kell becsülni, még ha öregedéssel is jár. Valóban egyre mélyebbek lesznek a ráncaim, de megtanultam szeretni őket, a hajamat lenövesztettem és próbálok odafigyelni magamra – mondta Pécsi Ildikó, akit életszeretete már sokszor megmentett a halál torkából. – Volt méhen kívüli terhességem, a szülésem sem zajlott komplikációmentesen, évekkel ezelőtt pedig súlyos autóbalesetem volt, cukorbeteg vagyok, és még sorolhatnám – de szeretek élni.

A színésznő az energiáit nemcsak a hivatásából, hanem a családjából is meríti. Férjével, Szűcs Lajos egykori focistával egy fiuk született, imádott unokájuk pedig már tizennégy éves. Szabad-idejük nagy részét kettesben töltik, immáron négy évtizede. – Nekünk is vannak vitáink, ilyenkor Zsörtinek hívom a férjemet – nevetett Ildikó, akinek gondolatait legjobban egy jó könyv kapcsolja ki.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek