A séf és a sommelier is ott lesz velünk a konyhában, ha jelentkezünk erre a főzőestre

online
PUBLIKÁLÁS: 2020. november 28. 18:22

A Flaska Borbár szervezésében egy olyan online főzőesten vehetnek részt az érdeklődők, ahol Varga Krisztián kreatív séf és Almási Ádám sommelier vezetnek végig a menü elkészítésén és a borok kóstolásán. A december 4-i főzőesten a főétel rosé kacsamell lesz levendulás, vargányagombás házi tagliatellével. A két bor közül az egyik a főzéshez és az ételhez passzol majd, a másik palack pedig a vacsora utáni beszélgetéshez illik.

Ha mi nem tudunk a borbárba menni, az jön el hozzánk! Forrás: Flaska Borbár / Facebook.com

A Főzzünk együtt péntek este! elnevezésű estre, az eseménynél megadott email címen lehet jelentkezni. Itt meg kell adni a pontos kiszállítási címet és telefonszámot, ha nem személyesen szeretnénk átvenni a csomagot. A szervezők a megadott email címre pedig kiküldik pénteken a belépéshez szükséges kódot, és minden információt, ami az online szobára vonatkozik - írták az esemény oldalán.

A konyhakész alapanyagokat ( mindent szeletelve, esetleg sous vide-olva) a két üveg borral igény szerint Budapesten házhoz szállítják. A főzés a séf bejelentkezésével kezdődik majd 18:30-kor. Innentől kezdve minden mozdulatot, feladatot lépésről-lépésre elmond a jelenlevőknek, és közben ő is készíti ugyan azt az ételt a kamera előtt. Az étel elkészülte után Almási Ádám sommelier veszi át a stafétát, és bemutatja a borokat és válaszol a felmerülő kérdésekre.

A csomag teljes ára az alapanyagokkal, két palack borral, házhozszállítva: 10.990. Akit érdekel a lehetőség, az december 3-ig jelentkezhet a Flaska Borbár email címén keresztül. A részvételi díjat a csomag átvételekor a Flaska Borbárban, vagy a házhoz szállításkor lehet kifizetni.

Google News Borsonline
A legfrissebb hírekért kövess minket a Bors Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.