Vigyázat! Pornóoldalak vadásznak az Instagram-lányok szexi fotóira – aljas a módszerük - 18+

Veszélyre fenyegeti a közösségi oldalon aktív nőket: szexi fotóik könnyedén valamelyik internetes pornóoldalon köthetnek ki. Az utóbbi időben több lány is áldozatául esett a csalóknak, akik egy híres fehérnemű cég képviselőinek adják ki magukat, így lopnak intim felvételeket.

Egy 18 éves lányt, Jordyn Hagan Gauntot is az Instagramon kereste meg egy nő, aki azt állította, egy luxus fehérnemű céget képvisel, és modell munkát ajánlanának neki. Ehhez azonban egy internetes válogatón kell részt vennie. A lány mit sem sejtve, izgatottan készült a webkamerás castingra, amelyen naívan követte az instruktor utasításait.

Arra kértek, vegyem le a fehérneműmet, hogy meg tudják nézni, milyen a testtípusom, és mutassam meg magam meztelenül

– idézi a DailyStar a fiatal lányt.

View this post on Instagram

@stephans.lens

A post shared by @ jordyncharnette on

Sosem modellkedtem előtte… de amikor rákérdeztek, hogy ott van-e a barátom, és ha igen, tudnánk-e smárolni a kamera előtt, azt válaszoltam, hogy „nem” és kikapcsoltam a hívást.

Ráadásul a tinédzser több barátnőjének is ajánlotta a válogatót, akik szintén áldozatul estek. Jordyn pedig most attól tart, hogy a róla készült felvételek az interneten landolnak majd, amire a rendőrség szerint is van esély.

A rendőrök azt mondták, készüljek fel arra, hogy valamelyik pornóoldalon is kiköthetnek a felvételek

A fiatal lány azért állt a nyilvánosság elé, hogy felhívja a nők figyelmét a veszélyekre.

Készülj velünk az ünnepekre! Készítsd el a legjobb recepteket!

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors