Vádlott lett a halottnak hitt Milánból

Egyszerű esetnek tűnt, később kiderült, korántsem szokványos ügy. A rendőrök értesítették az anyát fia halálos balesetéről, amire a nő előhívta a szobájában alvó srácot.
Egyszerű esetnek tűnt, később kiderült, korántsem szokványos ügy. A rendőrök értesítették az anyát fia halálos balesetéről, amire a nő előhívta a szobájában alvó srácot.

Tragikus baleset történt április 5-én Ácson. Egy autó nem állt meg a rendőrök jelzésére, nagy gázzal elhajtott, nem sokkal később kisodródott az útról, és teljesen összeroncsolódott. A Renault előtt öt-hat méterrel egy sérült férfi feküdt az úton, a csomagtartóban egy másik fiatal, őt már nem lehetett megmenteni.

Farkas László, a Komáromi Rendőrkapitányság közlekedésrendészeti alosztályának vezetője a Zsaru magazinnak azt mondta: a járőrökkel az úton fekvő sérült közölte, hogy ő ült a kormánynál. Egy utasa volt, Ny. Milán. A nyilvántartásban megnézték Ny. Milán fotóját, de az öt éve, 13 éves korában készült, annak alapján nem lehetett teljes biztonsággal azonosítani. A rendőrök elmentek Ny. Milán szülei­hez, hogy közöljék a tragikus hírt. Ekkor jött a nem várt fordulat. A 18 éves srác édesanyja azt mondta, fia fent alszik a szobájában. Ny. Milán később bevallotta, valójában ő vezette a kocsit, a baleset után pedig elrohant.

Ny. Milánnál kábítószergyorstesztet végeztek, amely THC-re és ópiátra pozitív lett. A fiút előzetes letartóztatásba helyezték. A kocsiban még két fiatal fiú ült, egyikük meghalt, a másik – aki az útra repült – túlélte. Azt nem lehet tudni, hogy utóbbi miért vállalta magára a balesetet.

A Bors információi szerint az áldozat egy 21 éves fiatalember, Ny. Milán falubelije. Rengeteg ismerőse gyászolja. Barátnője magára tetováltatta szerelme becenevét és születési dátumát. Úgy tudjuk, épp az áldozat barátnőjétől indult a társaság a végzetes útra, Milán azért nem állt meg a rendőröknek, mert nincs jogosítványa, egy korábbi ittas esete miatt eltiltották a járművezetéstől.

Várd a vendégeket a legédesebb linzerekkel az ünnepek alatt!

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors