Aktuális

Új sorsot kapunk névváltoztatáskor?

Forgács Renáta

Létrehozva: 2012.06.19.

A misztika hívei úgy tartják, hogy sorsunk szorosan összefügg a számokkal, nevünk pedig kifejezetten meghatározza jellemünket és jövőnket. E nézet szerint, ha valaki nevet változtat, akkor sorsa is megváltozik. Nyerges Dóra numerológust kérdeztük erről.

A névváltoztatás leggyakrabban házasságkötés miatt fordul elő, mikor a hölgyek felveszik férjük teljes, vagy családi nevét. De vannak olyanok is, akik egyéb okból teszik ezt meg, vagy egyszerűen csak nem tetszik nekik a szüleiktől kapott elnevezés. A családi és a keresztnévhez kapcsolódnak még a becenevek is. Ez időnként olyan szorosan hozzánő a személyhez, hogy annak ismerősei szinte nem is tuják az eredeti nevét.
A névváltoztatással azonban nem csak a hivatalos irataink módosulnak, hanem a sorsunk is – állítják a számmisztika hívei.
 

Esküvő előtt érdelmes mindent kiszámolni

– Házasságkötéskor a névfelvétellel a nő tulajdonképpen azt jelzi a párjának és a külvilágnak, hogy most már valóban összetartoznak. Tudni kell, hogy a menyasszony a név átvételével felveszi férjének, és annak egész családfájának az energiáját, vagy akár a karmáját is – hívta fel a figyelmet Nyerges Dóra numerológus. – Minden ember és dolog épp olyan nevet visel, amilyet kell. Lehet, hogy nem vagyunk kibékülve ezzel, és számon is kérjük szüleinket, hogy mért pont ezt a választotta, de valójában pont ez az a név aminek a rezgése, ereje, hozzásegít ahhoz, hogy betölthessük sorsunkat.

A választott vagy kapott becenévvel erősíthetjük, vagy éppen enyhíthetjük ezt, de a lényeg ugyanaz marad. Ez érvényes az újonnan létrejövő házastársi névre is. Ha egy nő elkötelezi magát egy férfi mellett, akkor a név alkalmazkodni fog a személyiségéhez is. Elképzelhető, hogy még eredményesebb is lesz vele. A felvett névvel nyomatékot ad sorsa változásának, ami a házassággal amúgy is alakulóban van. Ekkor kezdjük meg felépíteni személyiségünk következő lépcsőjét, bármerre is haladjon az, lefelé vagy felfelé.

Már a pocakból üzen a kisbaba a szüleinek?

– A várandós kismamák nagy-nagy gonddal választják ki párjukkal leendő kicsinyük nevét. A spirituális lélektan úgy tarja, hogy a baba tudatalatti üzeneted küld szüleinek, mi legyen a neve, mi lenne a számára a legmegfelelôbb. Ez történhet álom vagy intuíció formájában, de választ kaphatnak könyvből, filmből, névlexikonból egyaránt – mondta Nyerges Dóra. – Nevünk betűi mögött energiák, rezgések vannak, és ezeknek szolgálniuk kell a már megszületett ember sorsának beteljesülését. Ezért fontos, hogy az ösztönös névválasztás jó legyen, illetve összhangban legyen a születési dátum számainak energetikájával.

Pár betű megoldhatja kínzó gondjainkat

Ha az valakinek becenevet adnak, és az idővel teljesen hozzá kapcsolódik, például Péterből Peti lesz, már módosul körülötte a betűk rezgésének minősége, és ez hatással lesz az életére is. Általában felnőttként változtatunk nevet valamilyen okból. Ilyekor lényeges, hogy mindig annak kell eldöntenie, mi legyen az új neve, aki azt viselni fogja, vagyis utasítson el minden egyéb rá erőltetett variációt. ű

Ha valaki egy kicsit befelé figyel önmagába, az ösztönösen megérzi, hogy számára ez jó vagy sem. Ha végleg tanácstalanok vagyunk, forduljunk numerológushoz, mert a szakember tanácsa sokat segíthet abban, hogy életünk harmonikusabb legyen. A számmisztika segítségével sok nehézség válik könnyen megoldható feladattá. 

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17166160_auto_resized.jpg
origo.hu

Több százezer ukrán került nagy bajba: itt van Zelenszkij újabb felháborító döntése

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17163922_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Mégsem vagyunk megfelelő partnerek...” – drámai döntés született a Házasság első látásra műsorában

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17166573_auto_resized.png
hirtv.hu

Egyre kevesebben állnak Karácsony Gergely mögött + videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17163668_auto_resized.png
metropol.hu

Házasság első látásra: Gyöngyi Csabival marad

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17166619_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Megint tüntet Magyar Péter, bezzegromániázik és bohócozik

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27484_resized.jpg?avcount=1714168212
origo.hu

Ezt még nem láthattad tőle! Till Attila többször elsírta magát

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17166219_auto_resized.jpg
lakaskultura.hu

Legyen a terasz a nappali folytatása: skandináv életérzés a kertben is

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27151_resized.jpg?avcount=1714168212
she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27483_resized.jpg?avcount=1714168212
videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27468_resized.jpg?avcount=1714168212
origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/JFNWf7mmWEpw5pefPCStAvMzjd1iDbJYH6M84_RYm3Q/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzExMmFlY2MyMzQxZTRhZDRiNmQ5MzllNDQzM2MyNWVi.webp
Veszélyes

„Sosem volt allergiás" – éjjel rohant a mentő a magyar tinilányért, rejtélyes tüneteket okozott az eper

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/u7ptSj9iRCOm-kNdbpSuZodFbrk4Lvzph-Ia1iIi0h8/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2ExOGMwZTBmNDM4ODQwNjk4NzZiYTk5YzgxNzBhNzQw.webp
Szívszorító

„Sírva közöltem vele a hírt" – meg vannak számlálva a 14 éves Melissza napjai