Úgy cserkészte be áldozatait, mint a vadat - féltékenységből rendezett vérfürdőt a nyíregyházi vadász

Apát és fiát is hidegvérrel mészárolta le a nyíregyházi vadász, H. Miklós. A férfi az eset után megpróbált magával is végezni, de egy helyi rendőr közbelépett, így jövő hét csütörtökön áll bíróság elé, és akár életfogytiglani büntetést is kaphat.
Apát és fiát is hidegvérrel mészárolta le a nyíregyházi vadász, H. Miklós. A férfi az eset után megpróbált magával is végezni, de egy helyi rendőr közbelépett, így jövő hét csütörtökön áll bíróság elé, és akár életfogytiglani büntetést is kaphat.

Mint arról a Bors korábban beszámolt, H. Miklós tavaly augusztusban rendezett valóságos vérfürdőt az egyik csendes, takaros házakkal teli nyíregyházi utcában: a férfi fogta távcsöves vadászpuskáját, kipattant a kocsijából, majd egyenesen rálőtt az autóját az udvaron takarító, döbbent panziótulajdonosra, N. Jánosra. A férfit az első lövés még nem találta el, mikor azonban bemenekült a házba, az őrült vadász a csukott ajtón keresztül hátba lőtte.

© Police.hu

A puskadörgésre rohant ki aztán a meglőtt férfi apja is, aki azonnal sebesült fiához akart rohanni - vesztére, Miklós ugyanis őt is megölte. A brutális mészárlást nem csak a panzió kamerája, hanem egy utcabeli is felvette a telefonjával, a szemtanúk szerint a gyilkos pontosan úgy cserkészte be Jánost, mint ahogyan a vadat szokás.

Az első lövés nem találta el Janit, még fel tudott rohanni a panzió lépcsőjén. Menekülés közben lőtte hátba, szabályszerű kivégzés volt– mondta akkor a Borsnak János testvére, N. Bálint.

Ez is érdekelheti!

Gyilkos vadász Nyíregyházán – Végignézte a 17 éves fiú, amint agyonlövik apját és nagyapját

Letartóztatták a nyíregyházi kettős gyilkosság gyanúsítottját

Nyíregyházi vérengzés - Hogyan kaphatott fegyvert a labilis vadász?

Vérengzés Nyíregyházán - Előveszik a zsaruk a gyilkos feleségét is?

Úgy tudni, az áldozat tini fia, Martin végignézte, ahogyan családját kivégzik, a vadász őt is célba vette, ám végül nem lőtte le. Ehelyett gyorsan távozott: visszaugrott az autójába, majd egyenesen egy közeli kukoricásba hajtott, ahol a puskáját a szájába téve akart végezni magával, azonban egy helyi zsaru megtalálta, és lebeszélte az öngyilkosságról.

© Police.hu

Később kiderült, Miklós attól gőzölt be, hogy azt gondolta, élettársa a háta mögött viszonyt folytat Jánossal.

– Miki többször fenyegette Jánost, hogy hagyja békén a barátnőjét. Az hiába mondta, hogy téved, nem hitte el. De hogy ez idáig fajuljon, azt senki nem gondolta volna. Két fiatalt tett árvává ez az ember – mondta egy utcabeli.

A férfi ügyében kedden tartanak előkészítő tárgyalást, mivel aljas indokból, több ember sérelmére elkövetett emberöléssel vádolják, akár életfogytiglani büntetést is kaphat.

9 mennyei zserbó karácsonyra – a klasszikustól a pohárkrémig

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors