Tizedikes diák vesztette életét a gyöngyösfalui kalandparkban – fotók a tragédia helyszínéről

Még csütörtök éjszaka is helyszíneltek a rendőrök a gyöngyösfalui szabadidőpark területén, ahol délután egy kidőlő fa miatt összeomló drótkötélpálya halálos balesetet okozott. Mára kiderült, hogy a keszthelyi Vajda János Gimnázium 10.B osztályának tanulója vesztette életét, osztálytársa pedig súlyosan megsérült.

A rendőrség jelenleg is a helyszínen tartózkodik © Knap Zoltán

A gyöngyösfalui élményparkban, egy kötélpálya elején a keszthelyi Vajda János Gimnázium tanulói tartózkodtak, amikor a fatörzs, amire a pallók és a kötél rögzítve volt, kidőlt. A kötélpályán tartózkodó 16 éves keszthelyi fiatal srác olyan súlyosan megsérült, hogy a kiérkező mentősök már nem tudták megmenteni az életét. Két másik tanulót a szombathelyi kórházba szállítottak.

Még vizsgálják a halálos kimenetelű baleset részleteit © Knap Zoltán

A keszthelyi gimnázium tanulóit sokkolták az események, az együttérző diákok már a tragédia estéjén is mécseseket vittek az iskolához, ma kora este pedig csendes megemlékezést tartanak elhunyt társuk emlékére.

A kalandpark a tragédia után zárva tart © Knap Zoltán

Diós és mákos bejgli, úgy, ahogy a nagyi készíti

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors